Siirry sisältöön

Arvioi asuinalueesi katujen ja puistojen kunnossapitoa sekä palautekanavaa

Julkaistu 5.10.2021 11.15

Miten asuinalueesi puistot, kadut sekä kävely- ja pyörätiet ja puistot hoidettiin kesän ja syksyn aikana? Entä onko katujen ja puistojen palautekanava toimiva ja helppokäyttöinen, ja saako sitä kautta tilanteen korjattua. Molempiin kyselyihin ehtii vastata vielä 20.10.2021 saakka. Vastauksia kaivataan niin kunnossapidon kuin palautekanavan kehittämiseksi.

Putsauskone työssään Pyynikin kirkkopuistossa.
 

Kyselyssä arvioidaan puistojen ja väylien hoitotasoa asteikolla 1-5, ja myös vapaamuotoista palautetta voi antaa. Tyhjennettiinkö roska-astiat ennen kuin ne täyttyivät äärimmilleen, ja ovatko puistot, leikkipaikat, torit ja aukiot siistejä, viihtyisiä ja turvallisia?

Saako palautekanavan kautta viat ja puutteet korjattua?

Katujen ja puistojen palautejärjestelmän kautta asukkaat voivat tehdä kunnossapitoon liittyviä vikailmoituksia ja antaa palautetta merkitsemällä kohde kartalle. Palautetta voi antaa kaduista, kävely- ja pyöräteistä, puistoista, uimapaikoista, satamista ja venepaikoista. Kyselyllä kaupunki selvittää, löytyykö palautekanava hyvin kaupungin verkkosivuilta ja kuinka helppokäyttöinen ja toimiva se on. Käyttäjiltä toivotaan myös tietoa siitä, miten palautteisiin reagoidaan ja tulevatko epäkohdat korjattua tarpeeksi nopeasti?

Palautejärjestelmään pääsee esimerkiksi sivuilta www.tampere.fi/liikennejakadut ja www.tampere.fi/palaute. Mobiiliversion löytää Tampere. Finland-sovelluksesta.

Palautetta palautejärjestelmästä voit antaa vastaamalla kyselyyn:


Lisätietoja

Infrahallintapäällikkö
Kimmo Myllynen
puhelin 040 806 4794


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kuvat Taavi Tihkan