Siirry sisältöön

ABC-vanhemmuusryhmä tuo taitoja arjen yhteispeliin

Julkaistu 5.10.2021 8.41

Perheiden talossa alkaa lokakuussa uusi ABC-vanhemmuusryhmä 3–12 -vuotiaiden lasten vanhemmille.

ABC-vanhemmuusryhmässä pohditaan, miten lapsen ja vanhemman välille syntyy hyvä suhde. Miten vältetään stressaavia tilanteita ja ennaltaehkäistään riitoja? Miten vanhemmat saisivat lasten kanssa enemmän mukavaa yhteistä aikaa? Miten vaikutamme toisiimme arjen yhteispelissä?

ABC-vanhemmuusryhmiä on syksyn aikana kaksi. Toinen ryhmä kokoontuu koulutetun ryhmänohjaajan johdolla loka-marraskuun aikana neljä kertaa iltapäivisin ja toinen ryhmä iltaisin. Kullakin tapaamiskerralla ryhmä keskittyy tiettyyn teemaan. Tapaamisissa keskustellaan ja jaetaan kokemuksia.

Ryhmään voi osallistua yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa. Ryhmään osallistuvien vanhempien toivotaan osallistuvan kaikkiin neljään tapaamiseen.

Ryhmiin voi ilmoittautua 7.10.2021 saakka. Kumpaankin ryhmää mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Tieto ryhmään pääsemisestä vahvistetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Ryhmien aikataulut ja ohjeet ilmoittautumiseen ovat Perheiden talon verkkosivuilla.

Perheiden talo toimii Tammelakeskuksen tiloissa (os. Itsenäisyydenkatu 21 B, 1. krs). Perheiden talon toiminta on avointa kaikille tamperelaisille lapsiperheille.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]