Siirry sisältöön

Pientalotonttien haku on käynnissä Tampereella

Julkaistu 4.10.2021 9.15

Kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut ja kestää 29. lokakuuta 2021 saakka. Tontteja on tarjolla kaikkiaan 63 eri puolilta Tamperetta. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

 

Hervantajärveltä on haettavana 49 vuokratonttia, Vuoreksesta kaksi, Haukiluomasta ja Linnainmaalta molemmista yksi tontti. Kiinteällä hinnalla myydään kuusi tonttia Hervantajärveltä. Lisäksi tarjousten perusteella myydään Ojalasta neljä tonttia, jotka ovat alueen ensimmäisiä hakuun tulevia pientalorakentamiseen kaavoitettuja tontteja.

− Ojalasta on tulossa tarjolle lisää sekä myytäviä että vuokrattavia tontteja syksyllä 2022 ja 2023. Nyt haussa olevat tontit sijaitsevat alueen pohjoisosassa, kertoo tontti-insinööri Jori Alanko.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana jo saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Frenckellissä sijaitsevaan Tampereen palvelupisteeseen. Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Lisätietoja haettavista tonteista sekä tarkemmat hakuohjeet:


Lisätietoja

Tontti-insinööri
Jori Alanko
puhelin 041 730 1457
sähköposti [email protected]

Pientalotontit, vuokrasopimusten jatkaminen


Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 03 5656 6485
puhelin 040 800 4079
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminen


Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777
sähköposti [email protected]

Maanvuokrasopimuksiin liittyvä asiakaspalvelu, maanvuokrien laskutus ja vuokrauksiin liittyvä raportointi. Omakotitonttihakujen järjestäminen.Teksti Raija Lindell

Kuvat Kuvapankki