Siirry sisältöön

Mietityttääkö Tampereen kaupungin rakennusten sisäilma? – Tee kysymyksiä teemaillassa 22.9.

Julkaistu 21.9.2021 9.56

Jos sinua on askarruttanut jokin asia Tampereen kaupungin palvelurakennuksien sisäilmassa, nyt on mahdollisuus tehdä kysymyksiä aiheesta. Kaupunki järjestää sisäilman teemaillan verkossa keskiviikkona 22.9.2021 kello 18.00–19.30.

Nainen istuu lukemassa jalat jakkaralla rennosti keskellä oleskelutilaa.
 

Ulkoinen linkkiOsallistu tilaisuuteen
Tilaisuus on suunnattu kaikille tamperelaisille.

Aiheina ovat Tampereen palvelurakennusten sisäilmatilanne, kaupungin sisäilmatoimintamalli, perusparannusten eteneminen, sisäilmatutkimukset, sisäilmaoireilu sekä Terveet tilat 2028 -projektin tilanne.

Tilaisuudessa kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat Tampereen kaupungilta apulaispormestari Pekka Salmi, kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, sisäilma-asiantuntijat Laura Pyykkö ja Jenni Rämälä sekä terveysinsinööri Tarja Hartikainen, sosiaali- ja terveysministeriön neuvotteleva virkamies Vesa Pekkola, Vahanen Rakennusfysiikka Oy:n yksikön päällikkö Toni Lammi ja Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen sisäilmaan perehtynyt työterveyslääkäri Teea Tuominen.

Koronatilanteen vuoksi yleisö ei voi tulla paikan päälle, vaan tilaisuus lähetetään suorana valtuustosalista. Kysymyksiä ja kommentteja ehtii lähettää vielä tiistaina 21.9. ja keskustelun aikana suoran lähetyksen chatin kautta.

Ulkoinen linkkiVoit lähettää etukäteen kysymyksiä ja kommentteja

Huom!
- Jos kysymyksesi koskee jotain tiettyä Tampereen kaupungin palvelurakennusta, voit olla yhteydessä Tampereen Tilapalveluiden sisäilma-asiantuntijoihin sähköpostilla: sisailma(at)tilapa.fi.
- Jos kysymyksesi koskee sinun tai läheisiesi terveydentilaa, olethan yhteydessä työterveyshuoltoosi, kouluterveydenhuoltoon tai omaan terveysasemaasi.

Tallennetta voi katsoa myöhemmin tilaisuuden jälkeen verkkosivulle www.tampere.fi/rakentaminen tulevan linkin kautta. Tallenne on nähtävillä sisäilmaillan jälkeen kahden viikon ajan.


Lisätietoja

Sisäilma-asiantuntija
Jenni Rämälä
puhelin 040 806 2420
sähköposti [email protected]


Teksti Tuuli Oinonen