Siirry sisältöön

Tänä syksynä nuorten kulttuurikeskuksessa räntätään, tehdään biisejä ja tutustutaan sarjakuvan maailmaan

Julkaistu 9.9.2021 16.46

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Lauantai-workshopit tarjoavat tänä syksynä nuorille ja nuorille aikuisille monipuolisen kattauksen erilaisia workshopeja, joissa tutustutaan kulttuurin eri kulmiin ja vaikuttamisen erilaisiin muotoihin. Workshopien lisäksi kulttuurikeskus tarjoaa syksyn aikana monipuolista tekemistä kaiken ikäisille nuorille.

Lauantai-workshopeissa pääsee muun muassa tutustumaan elokuvien ja sarjakuvien tekemiseen, hiomaan kuvaustaitojaan, tekemään diy-kosmetiikkaa, ränttäämään ja sanoittamaan todellisuutta niin teksti- kuin biisityöpajassa. 15–29-vuotiaille suunnatut pajat on suunniteltu niin, että ne tarjoavat mielekästä ja mielenkiintoista sisältöä nuorille ja nuorille aikuisille. Workshopit järjestetään alkaen kerran kuussa lauantaisin klo 12 alkaen ja niiden kesto vaihtelee kolmesta neljään tuntiin. Ensimmäiset workshopit järjestetään 25.9. ja ilmoittautuminen koko vuoden pajoihin on nyt käynnissä.

Maksuttomia harrastuksia arki-iltoihin

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa on joka arkipäivä tarjolla maksutonta tekemistä eri ikäisille nuorille. Kasvatus- ja opetuspalveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävät Lupa harrastaa -ryhmät on suunnattu ala- ja yläkouluikäisille. Ryhmissä pääsee tekemään graffiteja, opettelemaan TikTok-tansseja, näyttelemään, soittamaan ja opettelemaan dj-hommia. Ryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä.

Lupa harrastaa -ryhmien lisäksi kulttuurikeskuksessa järjestetään harrastusryhmiä, jotka on suunnattu 13–29-vuotiaille nuorille. Näihin ryhmiin pääsee mukaan milloin tahansa eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Kulttuurikeskuksen harrastusryhmistä osa, kuten RapFactory ja Maanantaijamit, ovat tuttuja aikaisemmilta kausilta, mutta mukaan mahtuu myös uutuuksia kuten biittien tekemiseen keskittyvä Biitit & Loopit.