Siirry sisältöön

Kysy ja kuule Tampereen kaupungin palvelurakennusten sisäilmasta keskiviikkona 22.9.

Julkaistu 9.9.2021 12.33

Tampereen kaupunki järjestää sisäilmaan liittyvän teemaillan verkossa keskiviikkona 22.9.2021 kello 18.00–19.30. Tilaisuus on suunnattu kaikille tamperelaisille.

Nainen istuu lukemassa jalat jakkaralla rennosti keskellä oleskelutilaa.
 

Aiheina ovat Tampereen palvelurakennusten sisäilmatilanne, kaupungin sisäilmatoimintamalli, perusparannusten eteneminen, sisäilmatutkimukset, sisäilmaoireilu sekä Terveet tilat 2028 -projektin tilanne.

Tilaisuudessa kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat Tampereen kaupungilta apulaispormestari Pekka Salmi, kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, sisäilma-asiantuntijat Laura Pyykkö ja Jenni Rämälä sekä terveysinsinööri Tarja Hartikainen, sosiaali- ja terveysministeriön neuvotteleva virkamies Vesa Pekkola, Vahanen Rakennusfysiikka Oy:n yksikön päällikkö Toni Lammi ja Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen sisäilmaan perehtynyt työterveyslääkäri Teea Tuominen.

Koronatilanteen vuoksi yleisö ei voi tulla paikan päälle, vaan tilaisuus lähetetään suorana valtuustosalista. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää etukäteen 21.9. saakka ja keskustelun aikana suoran lähetyksen chatin kautta.

Huom!

- Jos kysymyksesi koskee jotain tiettyä Tampereen kaupungin palvelurakennusta, voit olla yhteydessä Tampereen Tilapalveluiden sisäilma-asiantuntijoihin sähköpostilla: sisailma(at)tilapa.fi.

- Jos kysymyksesi koskee sinun tai läheisiesi terveydentilaa, olethan yhteydessä työterveyshuoltoosi, kouluterveydenhuoltoon tai omaan terveysasemaasi.

Sisäilman teemailta on katsottavissa tallenteena 6.10.2021 saakka.


Lisätietoja

Sisäilma-asiantuntija
Jenni Rämälä
puhelin 040 806 2420
sähköposti [email protected]