Siirry sisältöön

Oriveden kaupungintalolla rokotetaan ilman ajanvarausta keskiviikkona 8.9.2021 kello 15.30–19

Julkaistu 6.9.2021 13.25

Oriveden kaupungintalolla (Keskustie 23) annetaan keskiviikkona 8.9.2021 kello 15.30–19 koronarokotuksia ilman ajanvarausta. Rokotukseen voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat orivesiläiset. Kannattaa varautua jonottamaan omaa vuoroa.

Keskiviikon rokotustapahtumassa annetaan sekä ensimmäisiä rokotuksia että aikaistettuja tehosterokotuksia (toinen rokotus). Voit tulla aikaistettuun tehosterokotukseen, jos ensimmäisestä rokotuksestasi on kulunut vähintään kahdeksan viikkoa.

Koronarokoteampulli ja rokotusneula.

Rokotuksen saa edelleen myös ajanvarauksella Oriveden terveyskeskuksesta. Terveyskeskuksessa annettavaan rokotukseen aika varataan verkossa osoitteessa tampere.fi/koronarokotuksetorivedella tai puhelimitse numerosta 03 5657 5777 (ma ja to klo 12.30–15.30, ti, ke ja pe klo 8–11). Ajan voi varata sekä ensimmäiseen rokotukseen että aikaistettuun tehosterokotukseen.

Tämän syksyn ylioppilaskirjotuksiin osallistuvilla abiturienteilla on mahdollisuus saada tehosterokotus normaalia aikaisemmin. Orivedellä abiturienttien rokotukset järjestetään lukiolla kirjoituksia edeltävällä viikolla.

Ohjeet rokotukseen tulevalle:

– Tule rokotukseen vain terveenä.
– Käytä kasvomaskia ja desinfioi kädet rokotuspaikalle tullessasi ja sieltä lähtiessäsi.
– Pidä muihin turvaväliä vähintään kaksi metriä.
– Ota mukaan Kela-kortti tai henkilökortti ja ota se valmiiksi esille odottaessasi.
– Pukeudu vaatteeseen, josta on helppo nostaa hiha ylös.
– Jää rokotuksen jälkeen 15 minuutiksi rokotuspaikalle.


Lisätietoja

Satu Yrjölä
puhelin 040 661 0315
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Laura Happo