Siirry sisältöön

Nimityksiä pormestari Anna-Kaisa Ikosen esikunnassa

Julkaistu 31.8.2021 15.00

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen on tehnyt nimityksiä esikuntaansa. Yhteysjohtajana on aloittanut Maggie Keskinen ja erityisavustajana Tiia Joki. Myöhemmin syyskuulla pormestarin viestinnän erityisasiantuntijana aloittaa Minna Kurki, pormestarin sihteerinä jatkaa Ritva Vakkuri.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Maggie Keskinen, 31, on työskennellyt Business Tampereen kansainvälisen liiketoiminnan ja koulutusviennin asiakkuusvastaavana vuodesta 2019. Yhteysjohtajan tehtävään hän tulee vanhempainvapaalta ja työskentelee toistaiseksi osa-aikaisesti. Aiemmin Keskinen on työskennellyt muun muassa Tampereen kaupungilla kansainvälisten suhteiden suunnittelijana.

Hallintotieteiden maisteri Tiia Joki, 30, on työskennellyt Tampereen kaupungin palveluksessa vuodesta 2018 ja siirtyy pormestarin erityisavustajan tehtävään kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueelta, hallinnon ja kehittämisen suunnittelijan tehtävistä.

Pormestarin viestinnän erityisasiantuntijana aloittaa 17.9.2021 yhteiskuntatieteiden maisteri Minna Kurki, 41. Kurki siirtyy tehtävään strategisesta sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentista, jossa hän työskentelee sisältöjohtajana. Aiemmin Kurki on työskennellyt pitkään journalistina muun muassa Aamulehdessä ja Yleisradiossa. Aamulehdessä hän toimi eri rooleissa, esimerkiksi ulkomaantoimittajana, Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajana, uutispäällikkönä ja pääkirjoitustoimittajana.

Yhteysjohtaja Maggie Keskinen ja viestinnän erityisasiantuntija Minna Kurki työskentelevät puolet työajastaan Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella, toisen puolen pormestarin tukena. Ritva Vakkuri on toiminut kaupungin ylimmän johdon sihteerinä vuodesta 1999.


Lisätietoja

Pormestarin sihteeri
Ritva Vakkuri
puhelin 0400 780 866
sähköposti [email protected]