Siirry sisältöön

Tammelan kaupunkikehityksestä kertova videonäyttely alkaa 30.8.

Julkaistu 26.8.2021 14.16

Maanantaina 30.8. alkava videonäyttely esittelee Tammelan kehitystä puukaupungista keskustamaiseksi kaupunginosaksi. Näyttely on kooste videoista, jotka kertovat Tammelan rakennus- ja kehittämishankkeista sekä alueen historiasta. Videonäyttely on katsottavissa 30.8. - 6.9.2021 kello 7-19 Tammelantorilla esiintymislavan luona.

Ilmakuvassa etualalla Emil Aaltosen puisto ja Tammelantori, ympärillä muuta kaupunkiympäristöä
 

Tammela on rakentumassa osaksi Tampereen keskustaa. Katukuva muuttuu vauhdilla, kun käynnissä on useita kehityshankkeita ja korjaus- ja täydennysrakentamista. Videonäyttely on poikkileikkaus Tammelan kaupunginosasta ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Näyttelyssä on esillä videoita Tammelan suurimmista hankkeista, kuten tavara-aseman siirrosta ja Tammelan stadionista, Tammelaan tehdystä energiamallinnuksesta ja täydennysrakentamisesta sekä Tampereen keskustan kehittämisestä. Täydennysrakentamisesta kertovassa videossa on havainnollistettu, miltä Tammela tulee näyttämään tulevaisuudessa, kun kehityshankkeet ja täydennysrakentamisen kohteet valmistuvat. Videonäyttelyssä on myös mukana Tammelan sydämen, Tammelantorin, historiasta kertova Pirkanmaan maakuntamuseon digitaalinen valokuvakooste vuodelta 2016.


Lisätietoja

Hankekehityspäällikkö
Minna Seppänen
puhelin +358 40 150 9857
sähköposti [email protected]

Projektiarkkitehti
Iina Laakkonen
puhelin +358408063080
sähköposti [email protected]


Kuvat SkyFox