Siirry sisältöön

Vastaa kyselyyn asumisen pysäköinnistä Tampereen seudulla

Julkaistu 2.7.2021 10.47

Kuinka pitkälle asunnoltasi olisit valmis kävelemään auton pysäköintiin? Kuinka paljon olisit valmis maksamaan pysäköintitalossa olevasta auton pesumahdollisuudesta? Vaikuta asumisen pysäköintiin vastaamalla kyselyyn.

Asumiseen liittyvää pysäköintiä
 

Tampereen kaupungin ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän tilaamassa tutkimuksessa selvitetään keskitetyn pysäköinnin toteuttamismahdollisuuksia. Keskitetyllä pysäköinnillä tarkoitetaan pysäköintiä, joka ei ole asunnon kanssa samalla tontilla. Keskitetty pysäköinti on yksi keino mahdollistaa kaupunkiseudun kestävää kasvua.

Kyselyn avulla haetaan vastauksia siihen, millainen on mieluisa pysäköintipaikka, kuinka kaukana pysäköinti voi sijaita asunnolta ja kuinka paljon erilaisista pysäköinnin lisäpalveluista ollaan valmiita maksamaan. Kyselyllä saatavia tietoja hyödynnetään myöhemmin asuinalueiden pysäköinnin ja maankäytön suunnittelussa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös Tampereen yliopistolla tarkastettavassa diplomityössä.

Vastaaminen kyselyyn onnistuu verkossa (tietokoneella, tabletilla tai puhelimella). Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vaihtoehtoja. Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja, eikä vastaajia voida tunnistaa aineistosta. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta 10-15 minuuttia.


Lisätietoja

Tutkimusta koskevissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä tutkimuksen tekijään sähköpostilla: Ramboll
Riku Auerma
sähköposti [email protected]

Tilaajien yhteystiedot Tampereeen kaupunki
Liikenneinsinööri
Timo Seimelä
sähköposti [email protected]

Tampereen kaupunkiseutu
Liikennejärjestelmäpäällikkö
Tapani Touru
sähköposti [email protected]