Siirry sisältöön

Keskustorin kesäkeidas aukeaa 1.7.

Julkaistu 30.6.2021 11.34

Keskustorin kesäkeidas aukeaa torstaina 1.7. kello 11. Tampereen ensimmäisen yhteisterassin kattauksesta vastaavat kahdeksan kahvila- ja ravintola-alan toimijaa. Monipuolisen ja laadukkaan ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi kesäkeitaalla voi pelata futsalia, pentankkia ja muita kesäpelejä.

Kukkaistutus jonka taustalla Tampereen Raatihuone
 

Keskustorin kesäkeidasta on rakennettu viimeiset kaksi viikkoa ja nyt 350-paikkainen yhteisterassi alkaa olla valmis. Torstaina 1.7. klo 11 avautuva kesäkeidas on Tampereen ydinkeskustan uusi ulkoilmaolohuone. Kesäkeidasta koristavat toistasataa kukkaistutusta, viihtyisät oleskelualueet ja istumapaikat sekä Keskustorin ympäristöön sovitettu iltavalaistus. Joulutoriltakin tutut mökit ja kontit ovat saaneet ravintolatoimijoiden käsittelyssä uutta persoonallista ilmettä.

Kesäkeitaalle valitut kahdeksan ravintola-alan toimijaa ovat räätälöineet menut juuri kesäkeitaalle sopivaksi. Yhdessä ravintolat muodostavat kattavan ruoka- ja juomavalikoiman, josta löytyy herkkuja ja virvokkeita makuun kuin makuun. Myös erikoisruokavaliot ja perheen pienimmät on huomioitu kesäkeitaan menuissa. Laajat aukioloajat mahdollistavat kesäkeitaalla poikkeamisen niin päiväkahville kuin illiselle.

Ulkoilmaolohuoneessa oleskelu on sallittu ja kesäkeitaalla voi myös pelata futsalia, petankkia sekä muita kesäpelejä. Kesäkeidas on ikärajaton. Maksuvälineenä toimii vain pankkikortti. Keskustorin siisteydestä vastaavat kaupungin kunnossapidon lisäksi keskustassa kiertävät vastuullisuusagentit.

Kesäkeidas on avoinna 1.7.-19.9.2021. Kaikki ravintolat ovat auki päivittäin klo 11-19. Osa ravintoloista on avoinna laajennetuin aukioloajoin aamusta kesäkeitaan sulkeutumiseen saakka.

Keskustorin kesäkeitaan aukioloajat:
ma-to klo 9-22
pe-la 9-24
su 11-22


Lisätietoja

Tapahtumapäällikkö
Saara Saarteinen
puhelin +358408016222
sähköposti [email protected]

Kilpailukykyjohtaja
Anna-Kaisa Heinämäki
puhelin 040 639 7701
sähköposti [email protected]


Teksti Noora Kumpulainen

Kuvat Rami Lehtinen