Siirry sisältöön

Puuvillatehtaankadun ja Näsilinnankadun risteys suljettu läpiajolta 14.-18.6.2021

Julkaistu 11.6.2021 14.01

Puuvillatehtaankadun ja Näsilinnankadun risteyksessä tehdään kaivuutöitä maanantaista perjantaihin 14.-18.6.2021. Koko risteysalue suljetaan eli Näsilinnankadulta ja Puuvillatehtaankadulta ei ole läpiajoa Satakunnankadulle. Risteyksessä tehdään vesi- ja viemäriliitoksia. Kaduilla on myös muita liikennejärjestelyjä 14.-18.6. kiinteistöille ajon mahdollistamiseksi. Näsilinnankatu suljetaan työalueeksi välillä Näsijärvenkatu - Puuvillatehtaankatu vuoden 2022 loppuun.

Näsilinnankadun ja Puuvillatehtaankadun risteys
 

Näsilinnankatu muutetaan maanantaina kaksisuuntaiseksi välillä Satakunnankatu – Puuvillatehtaankatu eli kiinteistöille ajetaan Satakunnankadun puolelta. Siitä on ajo sallittu vain kiinteistöille.

Myös Puuvillatehtaankatua muutetaan maanantaina kaksisuuntaiseksi Hämeenpuiston suunnasta, jotta Puuvillatehtaankadun länsipäässä oleville kiinteistöille pääsee ajamaan. Puuvillatehtaankatua muutetaan kaksisuuntaiseksi myös välillä Kuninkaankatu – Näsilinnankatu kiinteistöille ajon mahdollistamiseksi.

Katuosuudet palautetaan yksisuuntaisiksi työviikon kestävän kaivutyön jälkeen.

Näsilinnankadun pohjoispää työalueeksi

Näsilinnankatu suljetaan työalueeksi maanantaina 14.6.2021 väliltä Näsijärvenkatu – Puuvillatehtaankatu. Katuosuus on suljettu vuoden 2022 loppuun saakka. Katua suljetaan, koska viereiseen kortteliin Näsilinnankadun länsipuolelle rakennetaan uusia kerrostaloja.


Lisätietoja

Liikennejärjestelyt, Ramirent:
Suunnittelija
Kaisa Nevalainen
puhelin 040 663 8269
sähköposti [email protected]