Siirry sisältöön

Ilmastosankarin tapahtumakalenteri kokoaa Tampereen alueen ympäristöaiheiset tapahtumat yhteen

Julkaistu 9.6.2021 10.35

Kiinnostaako kaupunkiviljely, vieraslajitalkoot, yleisöluento kompostoinnista, kirjaston ilmastolukupiiri tai vaikkapa luontoretki? Tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa uusi Ilmastosankarin tapahtumakalenteri.

Tyttö istuu Pispalan Pyykkipuistossa kesällä katsellen Pyhäjärvelle
 

Ilmastosankarin tapahtumakalenteri kokoaa ilmasto- ja ympäristöaiheiset osallistumisen paikat Tampereen alueelta yhden sivun alle. Voit ilmoittaa myös oman tapahtumasi mukaan sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

– Kehitämme kalenteria seuraavaksi siten, että se päivittää tapahtumat suoraan myös tapahtumat.tampere.fi-palveluun, sanoo Kestävä Tampere 2030 -ohjelman suunnittelija Elina Pulliainen.

Asukkaiden on näin entistä helpompaa löytää itseään kiinnostavat tapahtumat ja tapahtuman tuottajan ei tarvitse syöttää tietoja moneen paikkaan. Vielä kalentereita yhdistävä toiminto ei kuitenkaan ole käytössä, joten suosittelemme oman tapahtumasi viemistä lomakkeen kautta.

Ilmastosankari.fi on tamperelaisten oma ilmasto-opas, josta löydät vinkkejä hiilijalanjälkeä pienentäviin ilmastotekoihin arjen eri osa-alueilla. Näillä vinkeillä jokainen voi pienentää hiilijalanjälkeään pieniä askeleita kerrallaan.


Lisätietoja

Suunnittelija
Elina Pulliainen
puhelin 040 194 0799
sähköposti [email protected]


Teksti Elina Pulliainen

Kuvat Visit Tampere