Siirry sisältöön

Peltolammin ja Multisillan asukkailta kysytään lähiympäristönsä parantamisesta

Julkaistu 9.6.2021 10.30

Miten parantaisit lähiympäristöäsi? Tule mukaan kehittämään yhdessä Peltolammin ja Multisillan alueita ja osallistu karttakyselyyn. Peltolammin–Multisillan laajalla karttakyselyllä Lähiöohjelma kerää asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä lähiympäristönsä parantamisesta.

 

Kyselyssä voi esimerkiksi kertoa näkemyksensä hyväksi koetusta ulkoilureitistä tai reitistä tulevalle hyvinvointikeskukselle. Mielipiteitä kysytään myös Multisillanpuiston uudistamisesta, esteettömyyden kehittämistarpeista sekä metsätiedon karttapalvelusta.

Osallistu PeltsuMultsussa

Kyselyyn voi vastata 28.6.2021 saakka. Se koostuu eri osioista, ja vastaaja voi valita, mihin osioihin haluaa vastata. Vastauksista kertyneitä mielipiteitä käytetään suunnittelun tukena. Kyselyvastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja.

Peltolammi ja Multisilta ovat mukana ympäristöministeriön koordinoimassa Lähiöohjelmassa 2020–2022, jonka tavoitteena ovat hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt. Lisätietoja Peltolammin ja Multisillan asioista löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/peltsumultsu.

Somessa voit seurata Peltolammin ja Multisillan asioita muun muassa aihetunnisteella #PeltsuMultsu.

Peltolammin ja Multisillan asukaskysely:


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Henna Kuitunen
puhelin 041 730 6693
sähköposti [email protected]

Peltolammi-Multisillan lähiöohjelmaTeksti Raija Lindell

Kuvat Laura Happo