Siirry sisältöön

Eteläpuiston Kesärantaan esiintymislava-paviljonki

Julkaistu 31.5.2021 16.57

Eteläpuiston popup-puistoon Kesärantaan pystytettiin kesäkuun alussa uusi, moderni esiintymislava-paviljonki. Hankkeen takana ovat Tampereen yliopiston arkkitehtiopiskelijat, jotka ovat suunnitelleet ja toteuttaneet esiintymislavan. Tampereen kaupunki ja useat yritykset ovat tukeneet hanketta.

Esiintymislavapaviljonki Eteläpuistossa
 

–Lava edustaa modernia puuarkkitehtuuria ja on teräsrakenteinen. Väriltään se musta, puut on hiillostettu ja öljytty perinteiseen japanilaistyyliin. Lava on rakennuttu kaupungin varikolla täysin opiskelijavoimin, kertoo arkkitehtiylioppilas Joel Stenroos.

Lava on ideoitu juhlistamaan tamperelaisen arkkitehtiopiskelun 50 vuotista taivalta.

Lavassa on vielä hieman viimeisteltävää. Siihen asennetaan sähköt ja takaseinän reikiin tappeja, joita voi liikutella mielensä mukaan.

Paviljonkia voi varata kulttuuripalveluista, mutta se on käytettävissä akustisiin esityksiin ja hengailuun aina kun se on vapaana.

Varauksia paviljonkiin voi tehdä myös kahvila Tönön kautta laittamalla sähköpostiviestiä osoitteeseen tonokahvila(at)gmail.com.

Kesäranta Eteläpuistossa
Popup-puisto Kesäranta sijaitsee Eteläpuistossa Pyhäjärven rannassa. Puistossa on mm. rantalentiskenttä, padelkenttä, laituri, grillipaikka ja suppilautavuokrausta. Kahvila Tönöstä saa ostaa purtavaa, kahvia ja virvokkeita. Kesärannassa järjestetään myös jumppia ja muuta tekemistä.

Lisätietoja

Esiintymislava-paviljonki:
Joel Stenroos
puhelin 044 257 6467
sähköposti [email protected]


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen