Siirry sisältöön

Kysy koronarokotuksista -tilaisuus verkossa 26.5.2021 kello 17

Julkaistu 25.5.2021 14.22

Milloin saan koronarokotuksen? Missä tehosterokotus annetaan? Voiko rokotteen valita? Mietityttääkö jokin asia koronarokotuksissa? Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä sitä Tampereen kaupungin asiantuntijoilta, jotka vastaavat tamperelaisten ja orivesiläisten kysymyksiin keskiviikkona 26. toukokuuta 2021 kello 17–17.45 Kysy koronarokotuksista -verkkotilaisuudessa.

Kuvituskuva jossa virus on lasisen kuvun alla.
 

Tilaisuutta voi seurata Tampereen kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys . Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi lähettää nimettömästi sivulle avautuvan kommenttikentän kautta. Kysymyksiä on saatu myös ennakkoon kuntalaisilta.

Kysymyksiin ovat vastaamassa sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen, hoitotyönpäällikkö Birgit Aikio, epidemiologi Sirpa Räsänen ja palvelujohtaja Eeva Torppa-Saarinen. Tilaisuuden juontaa viestintäpäällikkö Aila Rajamäki.

Tilaisuudessa asiantuntijat vastaavat mahdollisimman moneen kysymykseen. Yksittäisen henkilön terveydentilaan tai sairauksiin he eivät kuitenkaan voi ottaa kantaa. Osa kysymys-vastauspareista julkaistaan tilaisuuden jälkeen Usein kysytyt kysymykset koronarokotuksesta -sivulla. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa samalla sivulla kahden viikon ajan.

Tampereen kaupunki järjesti vastaavanlaisen verkkotilaisuuden koronarokotuksista myös huhtikuussa.

Lisätietoa koronarokotuksista:


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala