Siirry sisältöön

Kalevan liikuntapuiston kesäkäytön valmistelu etenee – alueen maalaustyöt vaativat työrauhaa

Julkaistu 18.5.2021 14.27

Kalevan liikuntapuiston alueita valmistellaan touko- ja kesäkuussa. Uudistettuun Kalevan liikuntapuistoon pääsee tutustumaan heinäkuun alussa.

Kalevan liikuntapuiston kesäkäyttöä valmistellaan parhaillaan kovaa vauhtia. Tällä hetkellä Sorsapuiston tekojäärata-aluetta pestään maalauksia varten. Jotta maalaus onnistuisi hyvin, asfalttialustan on oltava puhdas. Maalaukset vaativat poutasäätä, jonka jälkeen niiden on saatava myös kuivaa rauhassa.

Kuva liikuntapuiston toiminnoista
Kalevan liikuntapuiston suunnitelma.

Koko Kalevan liikuntapuiston alue aidataan kesän aikana

Alueen aitaustyöt käynnistyvät kesäkuun alussa, samoin kuin varsinaiset kesäkäyttövarusteiden asennukset. Tekojääalueelle rakentuu kaksi koripallokenttää, yksi höntsy-kaukalo sekä oleskelualueita pöytäryhmineen. Beach volley -kentän kupeeseen tehdään kuntoilualue, jossa voi välillä käydä hoitamassa lihaskuntoaan. Beach volley -kenttään asennetaan peliverkko ja sen jälkeen se on valmis tositoimin. Leikkejä täydentävät pingispöydät ja decomark-kuviot.

"Ensi vuonna ei tarvitse odotella näin pitkään vaan talvikäytöstä päästään vaihtamaan jouhevammin kesäkäyttöön, kun maalaukset, varusteet ja laitteet ovat Sorsapuistossa valmiina", toteaa kentän kunnostuksesta vastaava rakennuttajainsinööri Anne Ravaska ja vetoaakin nyt käyttäjiin: "Kaikki ylimääräinen liikkuminen alueella haittaa onnistuneen lopputuloksen saamista, joten pyydämme, että kenttäalueelle ei nyt mentäisi".

Kalevan liikuntapuiston arvioidaan olevan käyttökunnossa heinäkuun alkuun mennessä. Kentän valmistumisesta tiedotetaan heti, kun maalisudit saadaan takaisin pönttöön ja kenttä on valmis vastaanottamaan iloiset kesäkäyttäjät. Joten maltetaan vielä hetki!Lisätietoja

Rakennuttajainsinööri
Anne Ravaska
puhelin 040 806 3906
sähköposti [email protected]