Siirry sisältöön

Kesäduuni21-kampanjasta kesätöitä voi löytää elokuun puoliväliin saakka

Julkaistu 12.5.2021 9.59

Vuoden alussa käynnistetty Kesäduuni21-kampanja edistää yritysten kesäajan rekrytointeja ja auttaa nuoria löytämään kesätöitä. Kesätyönhakijoiden sekä työnantajien kohtaamista helpotetaan sähköisellä työnhakualustalla, joka on avoinna elokuun 15. päivään saakka.

 

Tällä hetkellä Kesäduuni21-kampanjassa on haettavana 46 kesätyöpaikkaa, ja lisää on tulossa. Tehtäviä on avoinna niin kiinteistöhuollon, siivouspalveluiden, rakennusalan, logistiikan kuin asiakaspalvelun- ja myynnin tehtävissä.

Huhtikuun loppuun mennessä 76 yritystä on liittynyt mukaan kampanjaan ja ilmoittanut avoimeksi yhteensä 157 työpaikkaa. Järjestelmään on rekisteröitynyt 280 kesätyönhakijaa. Yritykset ovat pitäneet kampanjaa erittäin tärkeänä. Nuorten työllisyyden edistämistä pidetään yhteisenä asiana. Kiitosta on annettu erityisesti siitä, että kaupunki toimii aktiivisesti kesätyöasialla.

Koronatilanne on vaikuttanut myös tänä vuonna osaltaan yritysten rekrytointeihin. Kaikilla ei ole mahdollisuutta palkata nuoria edellisvuosien tapaan. Osalla kesäajan rekrytoinnit ovat siirtyneet aiempaa pidemmälle kevääseen. Kesätyönhakijoille tämä tarkoittaa sitä, että kesätyöpaikan ehtii vielä hyvinkin löytää.

- Kannustan nuoria liittymään mukaan kampanjaan ja hakemaan rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Jokainen työkokemus on arvokas osa työelämän polkua. Kesätöitä on vielä runsaasti tarjolla, ja niitä päivittyy lisää järjestelmäämme pitkin kesää. Osaan paikoista on jatkuva haku, ja työtehtävät voivat jatkua myös kesän jälkeen, kertoo työllisyys- ja kasvupalvelujen yrityskoordinaattori Riikka-Mari Hietamies.

Kesäduuni21-kampanjassa nuorten työllisyyttä ovat yhteistyössä edistämässä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo Tampere, Pirkanmaan TE-toimisto sekä Rekrytori.


Lisätietoja

Yrityskoordinaattori
Riikka-Mari Hietamies
puhelin 040 156 1243
sähköposti [email protected]


Teksti Hanna Kirmanen, Emilia Aakko

Kuvat Hanna Kirmanen