Siirry sisältöön

Tule keskustelemaan Iidesjärven suunnittelusta 5.5. työpajaan

Julkaistu 23.4.2021 10.27

Iidesjärven puiston suunnittelusta järjestetään kaikille avoin työpaja etäyhteyksin 5.5.2021 klo 17-19.

Näkymä Iidesjärven etelärannalle, vasemmalla lintutorni
 

Iidesjärven ja Nekalantien väliselle alueelle laaditaan parhaillaan asemakaavaa, ja siihen liittyvä puistosuunnittelu on alkuvaiheessa. Iidesjärvelle ja sen laajemmalle rantavyöhykkeelle valmistellaan luonnonsuojelualueen perustamista sekä hoito- ja käyttösuunnitelmaa. Tilaisuuden tarkoituksena on kertoa näiden suunnitelmien valmistelusta ja keskustella alueen merkityksestä ja käytöstä niin luontoarvojen kuin virkistyksenkin näkökulmasta.

Työpajan tuloksena syntyy arvokasta tietoa alueen erityispiirteistä, sitä koskevista arvoista ja ideoista suunnittelun perustaksi.

Työpajaan edellytetään ennakkoilmoittautumista järjestelyjen vuoksi - ilmoittaudu 2.5. mennessä sivun alalaidasta löytyvältä e-lomakkeella.

Työpajaan osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta etäyhteyksillä toteutetuista työpajoista. Tilaisuudessa käytettävät työkalut ovat helppokäyttöisiä ja tehtävät ohjeistetaan tarkasti työpajan aikana.

Työpajassa tarvitaan tietokone, internetyhteys ja nettiselain (Google Chrome, Microsoft Edge ja Mozilla Firefox). Hiiri helpottaa työpajatehtävän tekemistä. Työpajatehtävää ei valitettavasti voi tehdä tabletilla tai mobiilipuhelimella.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkempi ohjeistus työpajaan osallistumisesta ja kevyt ennakkotehtävä 3.5.2021.


Lisätietoja

Puistosuunnittelu:
Kaupunginpuutarhuri
Timo Koski
puhelin 050 345 7568

Asemakaavoitus:
Projektiarkkitehti
Raija Mikkola
puhelin 040 806 3019

Luonnonsuojelu:
Ympäristösuunnittelija
Eeva Punju
puhelin 040 806 2184


Kuvat Laura Vanzo