Siirry sisältöön

Tampereen vastaanottokeskuksessa todettu 17 koronatartuntaa

Julkaistu 6.4.2021 11.49

Tampereen vastaanottokeskuksessa entisen Kaupin sairaalan tiloissa on todettu 17 asukkaalla koronavirustartunta. Ne asukkaat, joilla on todettu koronavirustartunta, on määrätty eristykseen ja muut on asetettu tartuntatautilääkärin määräämään karanteeniin 17.4.2021 asti. Osa asukkaista on jo sairastanut taudin tai ovat vapautuneet eristyksestä, joten he ovat vapaita liikkumaan vastaanottokeskuksen ulkopuolella.

Vastaanottokeskuksessa tehtiin pääsiäisen aikoihin koronaseulonta, koska keskuksessa oli todettu yksittäisiä tartuntoja. Seulonnassa todettiin uusia tapauksia.

Vastaanottokeskuksessa on tällä hetkellä 140 asukasta. Keskuksessa työskentelee 16 henkilökuntaan kuuluvaa. Karanteenissa olevat asukkaat pysyttelevät vastaaottokeskuksen tiloissa.

Vastaanottokeskuksessa on majoituspaikkoja sekä aikuisille ja lapsiperheille. Vastaanottokeskus järjestää lakisääteiset vastaanottopalvelut keskuksessa kirjoilla oleville turvapaikanhakijoille.

Tiedotetta päivitetty 7.4.2021 klo 13.00: Osa asukkaista on jo sairastanut taudin tai ovat vapautuneet eristyksestä, joten he ovat vapaita liikkumaan vastaanottokeskuksen ulkopuolella.


Lisätietoja

Johtava ohjaaja
Liisa Korkatti
puhelin +358406397831
sähköposti [email protected]

Epidemiologi, tartuntatautilääkäri
Sirpa Räsänen
puhelin 040 800 7562
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki