Siirry sisältöön

Edellisen kauden venepaikka uusittava 18.4.2021 mennessä verkkopalvelussa

Julkaistu 29.3.2021 15.48

Venepaikkojen varaus veneilykaudelle 2021 on parhaillaan käynnissä. Uudelleenvaraus edellisen kauden vene- ja soutuvenepaikan vuokraajille päättyy 18.4.2021 klo 22.00. Uudelleenvaraus tehdään sähköisessä varauspalvelussa tai Tampereen palvelupisteen avustuksella. Varaamatta ja maksamatta jäävät paikat vapautuvat yleiseen varaukseen. Yleinen varausjakso alkaa 26.4.2021 klo 10.00.

Venepaikkoja Laukontorilla Ratinan suvannossa
 

Huomionarvoista on, että uudelleenvaraus koskee kaikkia aiemmin kaupungin vene- ja aluspaikoilla säilytettyjä veneitä ja aluksia, sillä varaukset on tehtävä nykyehtojen ja -hinnaston mukaisesti. Aiemmat varauspalvelun ulkopuoliset sopimukset ovat päättyneet.

Varauspalvelu löytyy osoitteesta Ulkoinen linkkihttps://tampere.venepaikat.fi . Palveluun kirjaudutaan aiemmin luotujen käyttäjätietojen avulla (käyttäjätunnus ja salasana). Paikkavarauksen maksamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla.

Venepaikka tulee varata ensisijaisesti venepaikkojen varauspalvelulla. Tarvittaessa asiakas voi olla yhteydessä Tampereen palvelupisteeseen. Palvelupisteen asiakaspalvelija avustaa varauksen tekemisessä ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa myös Frenckellin asiointipisteessä. Asioinnissa tulee huomioida koronatilanteesta johtuvat rajoitukset ja erityisesti riskiryhmiä koskevat suositukset.

Koronatilanne saattaa vaikuttaa Tampereen palvelupisteen aukioloon. Ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista palvelupisteen aukioloaikoihin tai varauspalvelun toimintaan löytyvät varauspalvelun etusivulta ja osoitteesta www.tampere.fi/veneily .

Mikäli paikkatiedoissa on virheellisyyksiä, asiakasta pyydetään olemaan yhteydessä palvelupisteeseen.


Lisätietoja

Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
avoinna ma – pe klo 9 - 16


Kuvat Laura Happo