Siirry sisältöön

Katja Kannonlahti valittiin Tampereen kaupungin viestintäjohtajaksi

Julkaistu 19.2.2021 10.33

FM, eMBA Katja Kannonlahti on valittu Tampereen kaupungin viestintäjohtajaksi. Kannonlahti toimii tällä hetkellä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n viestintäjohtajana vastaten mielenterveysjärjestön viestinnästä ja varainhankinnasta.

Kannonlahti on toiminut Tampereen yliopistossa viestintäjohtajana vuosina 2012-2017, projektijohtajana 2017-2019 ja johtavana asiantuntijana 2019-2020. Vuosina 1998-2012 hän toimi MTV3:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa eri tehtävissä. Kannonlahti aloittaa viestintäjohtajana 12.4.2021.

Viestintäjohtaja vastaa kaupungin viestinnän johtamisesta ja toimii viestinnässä ylimmän johdon tukena. Hänen vetovastuullaan on konsernihallintoon strategia- ja kehittämisyksikköön sijoittuvan viestintätiimin johtaminen. Viestintäjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä viestinnän johtamiskokemus. Eduksi viran hoitamisessa katsotaan erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito, kokemus suuren organisaation viestinnästä sekä kriisiviestinnästä, laajat yhteistyöverkostot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Viestintäjohtajan virkaan haki 33 henkilöä.

- Tämä mahdollisuus työskennellä kotikaupunkini hyväksi on itselleni todella mieluinen. Olen niin monen tamperelaisen ja suomalaisen kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Tampere on loistava paikka asua, elää ja tehdä työtä. Olen valtavan iloinen ja kovin otettu siitä, että tulin valituksi tähän näköalapaikan tarjoavaan tehtävään, sanoo Katja Kannonlahti.

Katja Kannonlahti puolilähikuvassa.
Katja Kannonlahti

Lisätietoja

Konsernijohtaja
Juha Yli-Rajala
puhelin 040 743 6356
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki

Kuvat MIELI ry/Rosemarie Särkkä