Siirry sisältöön

Webinaari kouluväkivallasta – yhdessä toimien ratkaisuihin

Julkaistu 16.2.2021 12.13

Tampereen kaupunki järjestää yhdessä vanhempainjärjestöjen kanssa tiistaina 23.2.2021 klo 18.00-20.00 webinaarin lasten ja nuorten välisestä väkivallasta. Webinaarissa pohditaan väkivaltaa ilmiönä ja ratkaisuja, miten yhdessä voimme toimia turvallisen arjen varmistamiseksi jokaiselle lapselle ja nuorelle niin kouluympäristössä kuin vapaa-ajallakin.

Talvinen puisto, aurinko paistaa puiden takaa
 

Tilaisuuden avaa Tampereen kaupungin sivistyspalvelujen johtaja Lauri Savisaari. Webinaarissa väkivaltateemasta alustaa erityiskasvatuksen asiantuntija Sari Haapakangas Suomen Vanhempainliitto ry:stä yhdessä kokemusasiantuntija Sami Rousun kanssa. Teemaan liittyen omia näkökulmiaan kertovat nuoret, opettaja, vanhempi, sosiaalityöntekijä ja nuorisotyöntekijä. Tilaisuuden juontaa Mika Jokinen Vanhempaintoiminnan mentorit ry:stä.

Webinaarissa on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksiä sekä kommentteja voi laittaa tilaisuuden aikana chatin kautta. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari on maksuton ja se on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille sekä lasten ja nuorten vanhemmille. Myös nuoret voivat osallistua.

Ulkoinen linkkiIlmoittaudu mukaan Kouluväkivalta - yhdessä toimien ratkaisuihin -webinaariin 21.2. mennessä.

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse maanantaina 22.2.2021.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, Tampereen vanhemmat ry ja Suomen Vanhempainliitto ry.


Lisätietoja

Lapsiasiamies
Tiia Heinäsuo
puhelin 050 411 2434
sähköposti [email protected]


Teksti Elina Haapala

Kuvat Elina Haapala