Siirry sisältöön

Kesäduuni21-kampanja yhdistää tamperelaiset kesätyönhakijat ja työnantajat

Julkaistu 11.2.2021 11.03

Jo kolmatta kertaa järjestettävässä Kesäduuni21-kampanjassa 17–30 -vuotiaat kesätyönhakijat ja työnantajat kohtaavat. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa kampanjan yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja Pirkanmaan TE-palveluiden kanssa.

 

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo Tampere ja Pirkanmaan TE-palvelut kutsuvat kesätyönhakijat ja työnantajat mukaan Kesäduuni21-kampanjaan. Kampanja mahdollistaa 17–30 -vuotiaille nuorille vaivattoman tavan hakea ja löytää kesätöitä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni nuori saisi arvokasta työkokemusta kesällä 2021. Työpaikkojen ilmoittaminen ja hakeminen tapahtuu sähköisen järjestelmän avulla.

Kesäduuni21-kampanjan kautta yritykset voivat löytää kesätyöntekijöitä lyhyisiin työsuhteisiin tai koko kesäksi. Työpaikkailmoituksen jättäminen on helppoa ja ilmaista. Halutessaan työnantajat voivat valtuuttaa Kesäduuni21-kampanjatiimin hoitamaan kesätyöntekijöiden hakuprosessin.

– Nuorten työelämäpolkujen käynnistäminen on meille sydämen asia. Vallitseva koronatilanne vaikuttaa vielä tänäkin kesänä nuorten kesätyömahdollisuuksiin. Kesäduuni21-kampanja haluaa tukea ja kannustaa työnantajia palkkaamaan mahdollisimman monia nuoria kesätöihin. Tavoitteena on löytää satoja uusia kesätyöpaikkoja erityisesti pienistä ja keskisuurista yrityksistä, kertoo työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun johtaja Tommi Eskonen.

Kampanja järjestetään nyt kolmatta kertaa. Viime kesänä jopa 550 nuorta haki kesätöitä kampanjan kautta. Avoimia työpaikkailmoituksia saatiin 59:ltä eri työnantajalta, joista osa haki useampaa kesätyöntekijää.

Kesäduuni21-kampanjan sähköinen työnhakualusta on toiminnassa 15.8.2021 saakka.
Lisätietoja Kesäduuni21-kampanjasta löytyy kampanjan verkkosivuilta.


Lisätietoja

Yrityskoordinaattori
Riikka-Mari Hietamies
puhelin 040 156 1243
sähköposti [email protected]

Yrityskoordinaattori
Timo Riipinen
puhelin 040 806 3616
sähköposti [email protected]

Palvelupäällikkö, TYP-johtaja
Tommi Eskonen
puhelin 050 361 1052
sähköposti [email protected]


Teksti Hanna Kirmanen, Emilia Aakko

Kuvat Hanna Kirmanen