Siirry sisältöön

Hakametsä Sport Campus -alueen voittajakonsepti julkistetaan 25.2.2021

Julkaistu 11.2.2021 9.26

Tampereen uuden urheilualueen, Hakametsä Sport Campuksen, konsepti- ja toteutuskilpailun voittaja on valittu. Voittajakonsepti julkistetaan suorassa lähetyksessä torstaina 25.2.2021 klo 10.00.

Kuva, jossa lukee Hakametsä Sport Campus voittajakonsepti julkaistaan virtuaalitilaisuudessa 25.2.
 

Virtuaalitilaisuudessa esitellään voittajakonsepti ja suunnitelmat siitä, miltä tulevaisuuden Hakametsä Sport Campus näyttää. Tilaisuuden juontaa toimittaja Heidi Suomi. Suora lähetys toteutetaan Hakametsän jäähallista ja tilaisuutta voi seurata osoitteesta Ulkoinen linkkihttps://www.mediaserver.fi/live/tampere

Konsepti- ja toteutuskilpailun tavoitteena on ollut saada Hakametsän urheilualueelle kokonaisvaltainen suunnitelma, joka yhdistää liikunnan, urheilun, toimitilat, liiketilat ja asumisen synergiseksi kokonaisuudeksi ja täyttää Tampereen kaupungin liikuntaverkkovaatimukset. Hakametsän urheilualueen tunnetuin kohde on vuodesta 1965 toiminut Tampereen jäähalli. Kilpailuun on kuulunut jäähallin kehittäminen osana Hakametsä Sport Campus -kokonaisuutta.

Voittajakonseptin esittäneestä yrityksestä tulee Tampereen kaupungin kumppani, joka vastaa Hakametsä Sport Campus -alueen suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä kaupungin kanssa.

Marraskuussa 2020 päättyneeseen konsepti- ja toteutuskilpailuun saatiin yhteensä seitsemän kilpailuehdotusta. Kilpailuehdotukset on arvioinut moniammatillinen työryhmä yhdessä kilpailun tuomariston kanssa. Tuomaristona on toiminut Hakametsän Sport Campus -alueen edistymisestä vastannut ohjausryhmä, jonka puheenjohtaja on konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.

Hakametsä Sport Campus lisää Tampereen liikuntapaikkojen määrää ja harrastamisen mahdollisuuksia. Se täydentää urheilun ja liikunnan olosuhteita sekä muodostaa Tampereelle täysin uudenlaisen hyvinvoinnin ja liikuntaliiketoiminnan keskittymän. Hakametsä Sport Campuksen tärkeimpiä tavoitteita on mahdollistaa urheilu-uran ja koulutuksen yhdistäminen sujuvasti.


Lisätietoja

Hankekehityspäällikkö
Markus Joonas
puhelin +358 50 345 0705
sähköposti [email protected]

Konsernijohtaja
Juha Yli-Rajala
puhelin +358407436356
sähköposti [email protected]


Teksti Noora Kumpulainen