Siirry sisältöön

Massigaalassa jaettiin lähes 30 000 euroa lasten ja nuorten ideoille

Julkaistu 3.2.2021 15.18

Lapsista ja nuorista koostuva raati päätti tiistaina Masseista mahiksia -toimintarahan jaosta. Rahaa myönnettiin 30 hakijaryhmälle.

Päivän aikana ryhmät esittelivät ideansa lapsista ja nuorista koostuvalle raadille. Massiluolaksi nimetyn päivän aikana ryhmät astuivat "luolaan" videoyhteyksien päästä tai paikan päällä Monitoimitalo 13:ssa.

– Massihakemuksiin oli panostettu tänä vuonna ihan erityisen paljon ja ideat olivat monipuolisia. Raati mietti antaumukselle päätöksiään ja jakoi kunniamainintoja niin hyvin mietityille ideoille kuin vaikuttaville esityksille. Päivä onnistui kokonaisuudessaan erittäin hyvin ja siitä kiitos kuuluu niin masseja hakeneille ryhmille kuin massiraadille, kertoo nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila.

Päivä huipentui Nuorten Tampere -YouTube-kanavalla Massigaala-livelähetykseen, jossa Massiraati julkaisi toimintarahan saajat. Toimintarahaa myönnettiin 30 hakijaryhmälle yhteensä 24120 euroa. Massigaalan kruunasi Yeboyahin keikka.

Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikkö ja perusopetus jakamalla Masseista mahiksia -toimintarahalla halutaan tukea lasten ja nuorten itse ideoimaa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa.

Massigaalassa rahaa saaneet ryhmät löytyvät osoitteesta


Lisätietoja

Nuoriso-ohjaaja
Justiina Lampila
puhelin 040 672 6742
sähköposti [email protected]