Siirry sisältöön

Henkilökohtaisen avun yksikköön voi varata ajan verkossa

Julkaistu 2.2.2021 11.58

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikössä on otettu käyttöön verkkoajanvaraus. Voit varata verkossa ajan palveluohjaajalle, palvelusihteerille, Oima-palvelun käyttöneuvontaan tai alkuinfoihin, joita järjestetään henkilökohtaisen avun työnantajamallista sekä palvelusetelistä.

Verkkopalvelussa on tarjolla aikoja noin kuukaudeksi eteenpäin. Kaikki verkkopalvelussa varattavat ovat ajat toteutetaan puhelimitse tai Microsoft Teams -etäyhteyspalvelun avulla. Aikaa varatessasi järjestelmä antaa sinulle tarkemmat toimintaohjeet.

Verkkoajanvarausta varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Linkin ajanvaraukseen sekä ohjeet ajan varaamiseen löydät henkilökohtaisen avun yksikön sivuilta osoitteesta www.tampere.fi/hop . Verkkoajanvarauksen kautta aikoja voivat varata kaikkien Pirkanmaan kuntien asukkaat. Tunnistautumisen jälkeen sinun pitää valita alueeksi Tampereen kaupunki, vaikka oma kotikuntasi olisikin jokin muu Pirkanmaan kunnista.

Verkkopalvelussa voit myös siirtää tai perua varaamasi ajan. Siirto tai peruutus on tehtävä viimeistään yksi päivä ennen varattua aikaa.

Henkilökohtaisen yksikön puhelinpalvelu jatkuu ennallaan.

Voit varata verkosta seuraavia aikoja:

Henkilökohtaisen avun työnantajamallin alkuinfo

Varaa tämä aika, kun olet saanut kotikuntasi vammaispalvelun sosiaalityöntekijältä päätöksen henkilökohtaisesta avusta työnantajamallilla. Alkuinfoon osallistutaan ennen avustajan palkkaamista ja työsuhteen solmimista.

Oima käyttöneuvonta henkilökohtaisen avustajan työnantajalle

Tämä aika on tarkoitettu henkilökohtaisen avustajan työnantajana toimiville henkilöille. Varaa tämä aika, kun tarvitset apua Oima-sijaismaksajapalvelun käytön aloittamisessa. Ajan voit varata myös, vaikka olisit jo käyttänyt Oimaa, mutta koet tarvitsevasi sen käytössä neuvontaa.

Henkilökohtaisen avun palvelusetelin käyttäjän alkuinfo

Varaa tämä aika, kun olet saanut kotikuntasi vammaispalvelun sosiaalityöntekijältä päätöksen henkilökohtaisesta avusta palvelusetelillä. Alkuinfoon osallistutaan ennen palvelun käytön aloittamista.

Ajanvaraus palveluohjaajalle

Tämän ajan voit varata, jos haluat neuvontaa ja ohjausta henkilökohtaisen avun palvelussa.

Ajanvaraus palvelusihteerille

Tämän ajan voit varata, jos haluat keskustella palvelusihteerin kanssa henkilökohtaisen avustajasi palkanmaksusta tai palvelusetelipalvelusi laskutuksesta, jotka tapahtuvat Henkilökohtaisen avun yksikön kautta.

Pirkanmaan henkilökohtaisen avun yksikkö
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 2108, ma, ke - pe klo 9 - 14 ja ti klo 13 - 17


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Katariina Somppi
puhelin 041 730 2954
sähköposti [email protected]