Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 25.1.2021

Julkaistu 22.1.2021 12.44

Valtuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin sivuilta klo 17.00 alkaen. Valtuuston kokouksen asialistalla on muun muassa kaupungin vuoden 2020 tilinpäätösennuste, Ratapihankadun tontinluovutus- ja konseptikilpailuun liittyvä kiinteistön ja rakennusten kauppa, Tammelan stadionkorttelin toteutuksen ja Tammelan stadionin hankesuunnitelmat sekä stadionin hankekohtaisen määrärahan nostaminen 2 180 000 eurolla.

Lisäksi valtuustossa on hyväksyttävänä asemakaava nro 8498, jossa Pohtolassa sijaitsevat Miesmäenpuiston ja Backmaninrinteen virkistysalueet muutetaan osittain asuinkäyttöön. Valtuusto käsittelee myös valtuustoaloitetta yksityiskohtaisen kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseksi Tampereen kaupungille.

Valtuuston kokous on etäkokous. Yleisö voi seurata kokousta suorana lähetyksenä kaupungin tampere.fi -nettisivuilta. Kokouksen kulkua voi seurata ja keskusteluun osallistua myös Twitterissä @tamperelive ja tunnisteella #trevaltuusto. Suoran lähetyksen yhteydessä on kommenttipalsta, jonne voi lähettää kommentteja verkkolomakkeella tai tekstiviestinä.


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]