Siirry sisältöön

Lastenkulttuurikeskus Rulla avoinna 15.1. alkaen

Julkaistu 15.1.2021 13.43

Rulla on jälleen avoinna 15.1. alkaen! Viranomaisohjeista johtuen suurin sallittu asiakasmäärä rajataan 9 henkilöön. Jotta kaikki halukkaat pääsevät vierailemaan Rullassa turvallisesti, vierailuaika rajataan 1 tuntiin / seurue. Vierailuaika varataan etukäteen puhelimitse. Lisätietoja sekä ohjeet ajanvaraukseen ja turvalliseen vierailuun löytyy Rullan nettisivuilla.

 

Rullan aukioloaikoina pääsee ihastelemaan Metsänpeitto-näyttelyä sekä osallistumaan työpajoihin. Lisäksi Rullan perhekerho ja taidetunnit alkavat jälleen! Tämän vuoden ensimmäinen perhekerho järjestetään ti 26.1. klo 9-10.30 ja taidetunti la 30.1. klo 9-10. Sekä perhekerhoon että taidetunnille on ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta.

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana sekä tehostetaan siivousta. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, kun käyttäjät vaihtuvat.

Muutokset mahdollisia. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia pandemiaan liittyen ja tiedotamme muuttuvista tilanteista mahdollisimman pian.

Aukioloajat:
Ke 9–18
To-pe 9–14
La-su 10–16


Lisätietoja

Kulttuuriohjaaja
Merja Kostamovaara
puhelin 044 431 4740
sähköposti [email protected]

Lastenkulttuurikeskus Rulla
sähköposti [email protected]
puhelin 040 824 9118
33100 Tampere
avoinna ke 9–18, to–pe 9–14, la–su 10–16

Lastenkulttuurikeskus Rulla on remontin takia väistötiloissa osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).

  Pysäköinti:

Lähin pysäköintialue on Kauppakeskus Ratinan pysäköinti

  • Esteetön pysäköinti: Lähin esteetön pysäköinti löytyy Kauppakeskus Ratinassa
  • Luiska: Rulla on yhdessä tasossa ja kynnykset ovat matalia.
  • Hissi: Asiakastiloihin ei tarvita hissiä.
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Lastenhoitohuone: Wc:ssä lastenhoitotaso.
  • Avustavat koirat: Avustavat koirat tervetulleita. Huomaathan kuitenkin, että tiloissa saattaa olla paljon koiraa häiritseviä lapsia.