Siirry sisältöön

Muutoksia sosiaali- ja terveyspalvelujen organisaatiossa

Julkaistu 18.12.2020 13.53

Hatanpään puistosairaalassa toimivat geriatrian poliklinikka sekä yksi vuodeosasto siirtyvät Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä Tampereen kaupungin toiminnaksi vuoden 2021 alussa.

Muutos ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä eikä se vaikuta varattuihin asiakasaikoihin. Toiminta jatkuu samassa paikassa ja samoissa tiloissa. Geriatrian poliklinikalle tehdyt lähetteet siirretään automaattisesti uuteen yksikköön.

Geriatrian poliklinikan ja vuodeosaston puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet kuitenkin muuttuvat vuoden 2021 alusta alkaen. Uudet yhteystiedot löytyvät Tampereen kaupungin verkkosivuilta: Hatanpään puistosairaala

Jatkohoitoa sujuvoitetaan sisäisillä organisaatiomuutoksilla

Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä siirtyvät geriatrian poliklinikka ja vuodeosasto ovat jatkossa osa Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen uutta Sairaalapalvelut-palveluryhmää. Vuoden alussa sairaalapalveluihin siirtyy kaupungin organisaation sisällä myös kaupungin vuodeosastotoiminta Hatanpään puistosairaalassa, Rauhaniemen sairaalassa ja Oriveden terveyskeskuksen vuodeosastolla sekä mobiilihoitaja- ja kotiutustiimitoiminnot. Kokonaisuus sisältää ennestään pääosin Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä hankittavat erikoissairaanhoidon palvelut.

Kaupungin sisäisillä organisaatiomuutoksilla ei ole vaikutusta yksiköiden sijaintiin tai yhteystietoihin.

Muutosten myötä Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä hankittava erikoissairaanhoito ja kaupungin oma vuodeosastohoito- ja kuntoutus ovat Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen organisaatiossa samassa kokonaisuudessa yhden johdon alla, mikä mahdollistaa entistä sujuvammat jatkohoito- ja kuntoutuspalvelut tamperelaisille ja orivesiläisille.


Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Juha Vasala
puhelin 040 565 0338
sähköposti [email protected]


Teksti Juha Vasala, Marika Haapala