Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous 14.12.2020

Julkaistu 11.12.2020 11.56

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu vuoden viimeiseen kokoukseensa maanantaina 14.12.2020 klo 17.00 alkaen. Kokous järjestetään sähköisenä ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivujen kautta.

Kaupunginvaltuuston kokous valtuustosalissa
 

Valtuuston hyväksyttäväksi tulee työllisyyden edistämisen kuntakokeilua koskevat sopimukset. Valtuusto päättää myös Tampereen kaupungin sitoutumisesta Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeeseen 2021-2027. Kyse on rahoituksen varaamisesta toisen hakuvaiheen kuluihin 2021 ja edelleen vuoteen 2027 saakka, mikäli Tampere valitaan kulttuuripääkaupungiksi.

Valtuuston hyväksyttävänä on myös useita asemakaavoja. Tahmelassa kehitetään Varalan urheiluopiston aluetta, Tullin alueella Pinninkatu 45 ja 47 asemakaavalla muutetaan käyttötarkoitusta ja mahdollistetaan täydennysrakentaminen. Pohtolassa Miesmäenpuiston ja Backmaninrinteen virkistysalueita muutetaan osittain asuinkäyttöön. Puutarhakatu 11 sekä Kauppakatu 2 ja 4 yhteisellä asemakaavamuutoksella mahdollistetaan tonttien täydennysrakentaminen ja päivitetään arvorakennusten suojelumääräykset.

Kaupunginvaltuusto saa tiedoksi Tampereen kaupungin turvallisuussuunnitelman.

Kokouksesta twiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Keskusteluun voi osallistua Twitterissä aihetunnisteella #trevaltuusto, tekstiviestillä tai suoran lähetyksen yhteydessä olevalla nettilomakkeella. Kokousta voi kuunnella myös Radio Moreenista.

Suora lähetys

Ulkoinen linkkiRadio MoreeniLisätietoja

Viestintäjohtaja
Anna-Maria Maunu
puhelin 0400 734 058
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Maria Maunu