Siirry sisältöön

Tampereen Joulutorin myyntipaikat auki, yleisötilaisuudet jäävät pois

Julkaistu 30.11.2020 18.56

Tampereen Joulutorilta jäävät pois kaikki yleisötilaisuudet. Myyntipaikkoina toimivat mökit, kahvila ja ravintola voivat olla auki turvallisuussuunnitelman mukaisesti. Joulutorin järjestäjä on tarkentanut terveysturvallisuuteen ja toimintaan liittyviä suunnitelmia viimeisimpien koronarajoitusten huomioimiseksi. Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi Joulutorin turvallisuusohjeet 30.11.2020

Keskustorille pystytetyn perinteisen Joulutorin käytävät ovat leveämmät kuin aikaisempina vuosina. Kaupunki suosittelee voimakkaasti maskin käyttöä niin Joulutorilla kuin muussakin kaupungilla liikkumisessa, asioinnissa ja busseissa.

Asiakasmäärää Joulutorilla valvotaan. Aidatun Joulutorin portit suljetaan tarvittaessa ja valvojat päästävät torille lisää asiakkaita vasta kun se on taas asiakasmäärän puolesta turvallista. Torialueella saa olla enintään 300 henkilöä kaikkinensa. Jokaisessa mökissä on turvapleksi myyjän ja asiakkaan välissä. Korttimaksu on mahdollinen ja suositeltava kaikissa myyntipisteissä.

Torin kahvila ja ravintola voivat toimia rajoitetusti ja vähennetyin asiakaspaikoin. Glögiravintolassa on käytössä myös ulkoterassialue ja kiireisimpinä aikoina paikalla on salivalvoja, joka huolehtii asiakasmäärän pysymisestä rajoitusten mukaisina.

Tartuntariski ulkona tapahtuvassa myynnissä on arvioitu vähäiseksi väkimäärää ja liikkumista torialueella koskevia rajoitusten ansiosta.

Joulutori on avoinna 4.-22.12.2020

Lisätietoja Joulutorin toiminnasta
Event Company Oy
Rami Lehtinen
puh. 0500 523 232
[email protected]


Lisätietoja

Riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja
Jouni Perttula
puhelin 040 196 6512
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Maria Maunu