Siirry sisältöön

Vuoden 2021 Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukauden tapahtumahaku jatkuu tammikuulle saakka

Julkaistu 12.11.2020 10.05

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Tulevan helmikuun teema Käydään kylässä - etänä yhdessä kutsuu kaikki pirkanmaalaiset vierailulla naapurikylään. Tapahtumissa vieraillaan paikan päällä tai ollaan virtuaalisella vierailulla tapahtumassa tai näyttelyssä.

 

Kutsumme nyt kaikki Pirkanmaan kunnat sekä muut lastenkulttuurin tekijät osallistumaan lastenkulttuurikuukauden ohjelmaan. Kaikki taiteen ja kulttuurin lajit ovat tervetulleita.

Hakuaikaa jatketaan ja oman tapahtuman voi ilmoittaa osaksi Lasten Pirkkasia 16.11.2020–15.1.2021 välisenä aikana. Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, virtuaaliohjelmat, työpajat, kurssit tai näyttelyt.

Kiertävän esiintyjän sijaan tänä vuonna jaetaan kiertävä esiintyjävuoro kullekin sitä haluavalle kunnalle. Tätä kaikille avointa virtuaaliohjelmaa kokoavat kuntien kulttuurivastaavat ja se julkaistaan samaan aikaan muun ohjelman kanssa tammikuun puolivälissä 2021.

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan paperiesitteen sijaan yhteinen nettisivu, josta jokaisen kunnan ohjelman löytää kätevästi aikajärjestyksessä ja kunnittain.

Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta!

Kutsua saa jakaa!

Tapahtumien ilmoittaminen:

Ilmoita tapahtumasi osaksi
Lasten Pirkkasia 15.1.2021 mennessä

Pirkkasten nettisivulta löytyvällä lomakkeella

Lasten Pirkkaset nettisivu


Lisätietoja

Johtava koordinaattori (toimensijainen)
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]


Teksti Niina Niiniluoto