Siirry sisältöön

Rulla juhlistaa 15-vuotissyntymäpäiväänsä koko marraskuun

Julkaistu 6.11.2020 9.48

Rulla täyttää tänä vuonna 15 vuotta ja viettää syntymäpäiväjuhliaan koko marraskuun ajan monipuolisella ohjelmalla. Luvassa on vauva- ja taaperoteatteria, lastenkonsertteja, sirkusta ja synttärityöpajoja, joihin pääsee osallistumaan sekä paikan päällä että kotisohvalta käsin virtuaalisesti.

 


Rulla avautui vuonna 2005 Finlaysonille lasten omaksi taidepaikaksi. Vuosien aikana Rulla on kasvanut, muuttanut ja matkalla on ollut suosittuja näyttelyitä sekä satoja tapahtumia ja työpajoja. Vierailijoita on 15 vuoden aikana käynyt lähes 300 000. Näyttelyissä on lennetty lentoliskolla, leikitty sirkustaiteilijoita, ihailtu toisten lasten tekemää taidetta, keksitty tarinoita ja sukellettu metsänpeittoon. Perheet ovat päässeet tutustumaan erilaisiin taiteenlajeihin ja kulttuureihin kokemalla ja myös itse tekemällä.

Rullan synttäreitä juhlitaan monitaiteisella lapsiperheille suunnatulla ohjelmalla. Ennakkoilmoittautumalla voi osallistua Simon Llewellyn kansainväliseen sirkusesitykseen Kulttuuritalo Laikussa tai Lastenmusiikkiduo Höpinätötterön sekä Mimin ja Kukun konsertteihin Haiharan taidekeskuksessa. Lisäksi vauvat ja taaperot voivat osallistua vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n Elämänkukka -teatteriesitykseen. Virtuaaliohjelmassa on luvassa lastenohjelmista tutun Veeran synttärispesiaali sekä Maltin ja Valtin esitys. Rullassa voi taiteilla vaikka metsäisessä kruunutyöpajassa tai tavata Metsänkuningas Tapion Metsänpeitto-näyttelyssä. Synttäreille ovat kaikki tervetulleita!

Rullan aukioloajat:
Ke 9–18
To–pe 9–14
La–su 10–16

Tervetuloa!Lisätietoja

Lastenkulttuurikeskus Rulla
sähköposti [email protected]
puhelin 040 824 9118
avoinna ke 12–18, to–pe 9–14, la–su 10–16
  Pysäköinti:

Lähin pysäköintialue on Kauppakeskus Ratinan pysäköinti

  • Esteetön pysäköinti: Lähin esteetön pysäköinti löytyy Kauppakeskus Ratinassa
  • Luiska: Rulla on yhdessä tasossa ja kynnykset ovat matalia.
  • Hissi: Asiakastiloihin ei tarvita hissiä.
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Lastenhoitohuone: Wc:ssä lastenhoitotaso.
  • Avustavat koirat: Avustavat koirat tervetulleita. Huomaathan kuitenkin, että tiloissa saattaa olla paljon koiraa häiritseviä lapsia.

Kulttuuriohjaaja
Merja Kostamovaara
puhelin 044 431 4740
sähköposti [email protected]


Teksti Merja Kostamovaara