Siirry sisältöön

Massigaalassa jaetaan 30 000 euroa nuorille ja lapsille suunnattuun toimintaan

Julkaistu 3.11.2020 12.22

Helmikuussa järjestettävässä Massigaalassa Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut sekä liikunta- ja nuorisoyksikkö jakavat yhteensä 30 000 euroa Masseista mahksia -toimitarahaa lasten ja nuorten omaehtoiseen toimintaan. Lapsille ja nuorille suunnattu tapahtuma tai toiminto voi saada -toimintarahaa enintään 1000 euroa.

Toimintarahaa voi hakea sellaisiin toimintoihin tai tapahtumiin, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa lapset ja nuorten ovat itse mukana. Toimintarahan hakuaika on 1.–30.11. Massigaalaan pääsevät hakemukset valitsee lapsista ja nuorista koostuva raati.

Massigaalassa jatkoon valitut toimintarahan hakijat esittelevät ideoitaan. Tapahtuman päätteeksi lasten ja nuorten raati jakaa 30 000 euroa ideoiden kesken. Myös paikalle kutsuttavilla lapsilla ja nuorilla eri kouluista on mahdollisuus vaikuttaa valintoihin äänestämällä omia suosikkejaan. Massigaala järjestetään tiistaina 2.2.2021.

Masseista mahiksia -toimintarahan takana on ajatus osallistuvasta budjetoinnista, jossa lapset ja nuoret otetaan mukaan taloutta koskevaan keskusteluun, suunnitteluun ja päätöksentekoon.


Lisätietoja

Nuoriso-ohjaaja
Justiina Lampila
puhelin 040 672 6742
sähköposti [email protected]