Siirry sisältöön

Kerro mielipiteesi Tampere.fi-sivuista

Julkaistu 26.10.2020 9.56

Tampereen kaupunki kerää käyttäjien mielipiteitä ja kehitysehdotuksia Tampere.fi-verkkosivuista. Käyttäjäkysely toteutetaan ponnahdusikkunana, joka ilmestyy sivuilla vierailevalle sen jälkeen, kun hän on viipynyt yhdellä sivulla vähintään viisi sekuntia.

Halutessasi voit jättää kyselyn ponnahdusikkunan taustalle auki, jotta pystyt ennen kysymyksiin vastaamista tutustumaan kaupungin verkkopalveluihin. Kysely on avoinna 26.10.–15.11.2020.

Tampereen saamia vastauksia pystytään peilaamaan muiden kuntien vastaaviin tuloksiin, sillä kysymysrunko noudattaa pitkälti valtakunnallisen kuntien verkkosivujen käyttäjätutkimuksen kysymyksiä. Tampereen verkkopalveluja kehitetään kyselystä saatujen vastausten perusteella.

Tampere.fi-sivuston käyttö on kasvanut parin viime vuoden aikana. Tampereen kaupungin verkkosivuja ladattiin vuonna 2019 yli 15 miljoonaa kertaa. Istuntoja eli yksilöityjä sivujen katseluja oli liki 11,4 miljoonaa. Vuonna 2018 sivuja ladattiin yli 14,7 miljoonaa kertaa ja istuntojen määrä oli 11,1 miljoonaa.

Kaupunki järjesti ensimmäisen Tampere.fi-verkkosivujen käyttäjäkyselyn vuonna 1997. Tämänvuotisen kyselyn toteutuksesta vastaa Suomen OnlineTutkimus Oy.