Siirry sisältöön

Hakuaika Galleria Muuntotilaan vuodelle 2021 on auki

Julkaistu 30.9.2020 14.27

Lielahden kartanolla sijaitseva Muuntotila on avannut taiteiljiahaun vuodelle 2021. Viimeinen hakupäivä on 18.10.2020. Haettavana on aikoja keväälle ja syksylle 2021. Näyttelyaika on pääsääntöisesti kolme viikkoa ja tila on taiteilijalle maksuton. Näyttelyiden valinnassa noudatetaan yhdenvertaisuuden periaatetta.

Galleria Muuntotilan avara huone, teoksia seinillä ja lattialla.
 

Galleriaa ylläpitää yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut ja Rajataide ry. Gallerian tilat koostuvat kahdesta noin 30 neliön huoneesta, joista toisessa on valvojan työpiste. Näyttelysuunnitelmassa tulee huomioida tilan rajoitteet. Gallerian seiniin, lattiaan tai kattoon ei saa kiinnittää teoksia. Tilassa on ripustamista varten ripustuskiskot.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella sähköisellä hakemuksella, jossa tulee olla:

- hakijan yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
- näyttelysuunnitelma
- kuvia tai luonnoksia näyttelyyn tulevista teoksista tietoineen
- 3-5 kuvaa uusimmasta tuotannosta teostietoineen
- mahdollinen videomateriaali esikatselulinkkinä
- ansioluettelo
- mahdollinen toive näyttelyn ajankohdasta

Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona, jonka tiedostokoko on max. 3 MB. Hakemuksen otsikkokenttään tulee merkitä “Galleria Muuntotilan näyttelyhaku". Hakemukset tulee lähettää 18.10.2020 klo 23.59 mennessä Muuntotilan sähköpostiin. Ainoastaan sähköpostitse ajoissa tulleet hakemukset hyväksytään. Näytteilleasettajat valitsee Rajataiteen jäsenistöstä koostuva jury. Taiteilijoilta ei peritä näyttelyvuokraa.

Näyttelyjen valvonnasta sekä näyttelyjulisteiden painattamisesta ja jakamisesta vastaavat Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut ja Rajataide ry yhdessä. Taiteilija on itse vastuussa näyttelyn ripustuksesta, purusta, näyttelyjulisteen taitosta, teosten tuotantokustannuksista, teosten vakuuttamisesta, matkakuluista sekä avajaistarjoiluista. Galleria Muuntotila ei pysty tarjoamaan näytteilleasettajille AV-laitteistoa lainaan.


Lisätietoja

Galleria Muuntotila
sähköposti [email protected]
Lielahden kartano
Tehdaskartanonkatu 38
33400 Tampere
avoinna ti-pe klo 10–17, la 12-16
  • Esteetön pysäköinti
  • Porrashissi
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Lastenhoitohuone


Kuvat Laura Vanzo