Siirry sisältöön

Koronavirustartunta Hepolamminkadun kampuksella

Julkaistu 9.9.2020 9.15

Koronavirustartunta Hepolamminkadun kampuksella, pysytään rauhallisena.

Vain terveenä oppilaitokseen
 

Hepolamminkadun kampuksella on Teknillisen lukion opiskelijalla todettu koronavirustartunta. Tämän hetken tiedon mukaan Hepolamminkadun kampuksella ei ole ollut altistumisvaaraa. Näin ollen toimipistettä ei ole tarvetta asettaa karanteeniin. Tartuntaketjuja ja mahdollisia altistuneita kuitenkin yhä selvitetään.

Terveysviranomaiset johtavat tilannetta ja antavat ohjeita.

Turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa tulee noudattaa. Hengitystieoireisten tulee pysyä kotona. Oireiden ilmaannuttua tulee hakeutua terveydenhuoltoon.

Suosittelemme asentamaan puhelimiin koronavilkku-sovelluksen.

Ulkoinen linkkiKoronavilkku-sovellus THL:n tuottama älypuhelinsovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi.
Lisätietoja ja ohjeita koronatilanteesta:

Ulkoinen linkkiTerveyden ja hyvinvoinnin laitos Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva tutkimus- ja kehittämislaitos

Ulkoinen linkkiTredu.fi Koronaohjeet

Coronavirus infection at Hepolamminkatu campus area, stay calm

A student of the Technical High School has been diagnosed with a coronavirus infection on the Hepolamminkatu campus. According to current information, there has been no risk of exposure on Hepolamminkatu campus area. Therefore, there is no need to quarantine the campus site.

Health authorities are leading the situation and giving instructions.

Safety distance and good hand hygiene instructions apply for everyone. If you have symptoms, you should stay at home. If symptoms have appeared, you should contact your healthcare provider. We recommend to install Koronavilkku-application on your phone.