Siirry sisältöön

Masseista mahiksia -toimintarahalla voi piristää lasten ja nuorten päiviä

Julkaistu 31.8.2020 15.57

Koronavirus on perunut monia menoja myös tältä syksyltä, mutta Masseista mahiksia -toimintaraha tarjoaa mahdollisuuden järjestää jotain ekstraa tamperelaisille lapsille ja nuorille. Toimintarahan lisäksi tarjolla on nuoriso-ohjaajan tuki toiminnan tai tapahtuman järjestämiseen.

 

Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikkö sekä kasvatus- ja opetuspalvelut ovat jakaneet vuosittain Masseista mahiksia -toimintarahaa lasten ja nuorten omiin projekteihin. Toimintarahalla lasten ja nuorten ryhmät voivat järjestää toimintaa ja tapahtumia tamperelaisille lapsille ja nuorille. Tänä syksynä järjestetään ensimmäistä kertaa jatkuva haku, jossa lapset ja nuoret voivat hakea omalle projektilleen maksimissaan 500 euroa. Haku on avoinna 30.11. asti.

Hakemuksen jättämisen jälkeen nuoriso-ohjaaja on yhteydessä hakijoihin ja keskustelee projektista ennen rahan myöntämistä. Ryhmän on mahdollista saada nuoriso-ohjaajan tuki projektin valmisteluun ja toteutukseen. Apu voi olla ohjausta idean kehittämiseen, neuvoja tapahtumajärjestämisen vaiheisiin tai vinkkejä turvallisuuden huomioimiseen. Nuoriso-ohjaajan kautta voi löytyä myös lainattavaksi tarvittavaa tekniikkaa ja välineistöä sekä tiloja toteutukseen ja toimintaan.

Masseista mahiksia –toimintarahaa hakevan ryhmän täytyy huomioida ideansa toteutuksessa aina sen hetkiset ohjeistukset koronavirustilanteessa.


Lisätietoja

Nuoriso-ohjaaja
Justiina Lampila
puhelin 040 672 6742
sähköposti [email protected]