Siirry sisältöön

Liikunta- ja urheilualan toimija: Lähde mukaan erityisliikunnan kumppanuushankkeeseen

Julkaistu 25.8.2020 13.19

Tampereen kaupunki on mukana Liikuntatieteellisen Seuran kolmivuotisessa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeessa "Erityisliikunnanohjaaja – Kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta". Hanke on valtakunnallinen ja alkaa kesällä 2020.

Tavoitteena on luoda uusia yhteistyöverkostoja ja vahvistaa soveltavan liikunnan asemaa eri sektoreilla kunnissa. Tampereen kaupungin lisäksi mukana on 5 muuta kuntaa.

Hankkeen tarkoituksena on tukea ja päivittää kuntien erityisliikunnanohjaajien työnkuvaa, jotta se vastaa paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Tulevaisuudessa erityisliikunnanohjaajat toimisivat soveltavan liikunnan koordinaattoreina, inkluusion konsultteina ja kehityskumppaneina. Tavoitteena on, että hankkeen lopussa kunnissa on enemmän soveltavan liikunnan osaajia ja että toimintarajoitteisten määrä liikunta- ja urheilupalveluiden käyttäjissä on lisääntynyt. Erityisliikunnanohjaajat tukevat paikallisia yhdistyksiä, seuroja ja järjestöjä kaikille avoimen liikunnan järjestämisessä.

Lähde mukaan hankkeen kehityskumppaniksi!

Tampereen kaupunki etsii mukaan hankkeeseen paikallisia liikunta- ja urheilualan toimijoita kehityskumppaneiksi. Kehityskumppanit ovat seuroja tai yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään soveltavan liikunnan tarjontaa toiminnassaan. Yhteistyö kehityskumppaneiden kanssa käynnistetään elo-syyskuussa ja mukaan voi ilmoittautua vielä syyskuun alkupäiviin saakka.

Lisätietoa hankkeesta ja ilmoittautumiset Ulkoinen linkkiilmoittautumislomakeella , joka löytyy sivulta:
www.tampere.fi/soveltavaliikuntahanke

Lisätietoa hankkeesta Ulkoinen linkkiLiikuntatieteellisen Seuran verkkosivuilla.

Liikuntatieteiden erityisasiantuntija Vilja Sipilä,
Liikuntatieteellinen Seura
p. 010 778 6605, vilja.sipila[a]lts.fi


Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Pia Heinonen
puhelin 050 345 1072
sähköposti [email protected]

Liikunnanohjaaja
Sari Helminen
puhelin 050 364 8627
sähköposti [email protected]