Siirry sisältöön

Lastenkulttuurikeskus Rullan avajaiset siirtyvät - uusi avajaispäivä 20.9.

Julkaistu 24.8.2020 13.01

Hupsista! Rulla kompastui omiin langanpäihinsä, sekoitti muuttolaatikot ja joutuu pakkaamaan ne uudestaan. Avajaisia joudutaan siirtämään, koska uusien tilojen remontti kestääkin ennakoitua pidempään. Uusi avajaispäivä on sunnuntaina 20.9. klo 10. Samalla avautuu Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän 30-juhlavuotisnäyttely Valovuosi. Rulla siirtyy väliaikaisiin tiloihin osoitteeseen Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).

Pieni lapsiryhmä istuu lattialla ja seuraa ohjaajan opastusta.
 

Avajaisohjelmassa on luvassa puheita, pientä tarjoilua ja työpajoja. Näyttelyssä pääsee matkustamaan raketilla avaruuden halki ja seikkailemaan peilipallojen loisteessa. Matkan aikana saattaa nähdä esimerkiksi avaruusmadon tai päästä kokeilemaan miltä tuntuu olla avaruusolio. Esillä on lasten tekemiä avaruus- ja valoteemoihin liittyviä töitä.

Muuton myötä Rullan toimintaan tulee joitakin muutoksia. Näyttely- ja työpajatoiminta ovat edelleen Rullan "ykkösjuttuja", ja niihin voi osallistua aina aukioloaikoina. Suosittu perhekerho siirtyy tiistaiaamuun, ja jatkossa mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittautumalla. Syksyn ensimmäisen perhekerhon ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 23.9. Rullan nettisivuilla. Myös lauantaiaamun taidetunteihin ilmoittaudutaan ennakkoon nettisivujen kautta, ja ensimmäinen ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 30.9. Ryhmäkierroksia näyttelyihin ei syksyn aikana järjestetä.

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme hallituksen ja AVI:n antamia ohjeistuksia epidemian suhteen.

Aukioloajat:
Ke 9–18
To–pe 9–14
La–su 10–16


Lisätietoja

Kulttuuriohjaaja
Merja Kostamovaara
puhelin 044 431 4740
sähköposti [email protected]