Siirry sisältöön

Kotitorin palveluntuottajan kilpailutus alkaa

Julkaistu 14.8.2020 8.00

Tampereen kaupunki kilpailuttaa Kotitorin palveluntuottajan. Kilpailutus käynnistyy markkinavuoropuhelulla, johon ovat tervetulleita kaikki Kotitorin palveluintegraattorina toimisesta kiinnostuneet.

Kotitori on uranuurtaja ikäihmisten palveluissa. Se on jo 11 vuoden ajan toiminut palveluintegraattorina, joka kokoaa yhteen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palvelut. Tamperelaisia ja orivesiläisiä palvelevalta Kotitorilta saa apua kaikkiin ikäihmisten asioihin. Siellä ikäihmisen pulmaan etsitään yhdessä juuri hänelle sopiva ratkaisu, joka voi löytyä yhtä hyvin kaupungin kuin esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen tarjoamista palveluista.

Jatkossa Kotitorin toiminta voi laajentua ikäihmisten lisäksi myös esimerkiksi lapsiperheiden, työikäisten tai erityisryhmien palveluihin.

Markkinavuoropuhelu pidetään torstaina 27.8.2020 klo 14–17 pääkirjasto Metson Kanerva-salissa (Pirkankatu 2, 33210 Tampere). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua paikan päällä Metsossa tai etänä Teamsin kautta. Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.8.2020 mennessä: Ulkoinen linkkiilmoittautumislomake . Markkinavuoropuhelu on keskustelutilaisuus, joka ei sido palveluntuottajia eikä tilaajaa.

Kotitorin palveluntuottajan kilpailutus tehdään neuvottelumenettelyllä. Osallistumishakemukset neuvotteluihin jätetään syyskuussa 2020. Hakemusten perusteella neuvotteluihin kutsutaan 2–4 parhaiten sijoittunutta ehdokasta. Tarjouspyyntö on tarkoitus julkaista helmikuussa 2021 ja päätös palveluntuottajasta tehdä viimeistään toukokuussa 2021.

Sopimuskausi alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.8.2025. Lisäksi hankintaan kuuluu yhden tai kahden vuoden optio. Hankinnan arvo on tällä hetkellä noin 11 miljoona euroa / vuosi.


Lisätietoja

Suunnittelija
Eeva Mäkinen
puhelin 044 423 5530
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala