Siirry sisältöön

Tampere saa oman nuorten kulttuurikeskuksen

Julkaistu 3.8.2020 10.49

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden Monitoimitalo 13 muuttuu elokuun alussa nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ksi. Nimenmuutos tuo mukanaan uutta, mutta ennen kaikkea se selkeyttää talon toimintaa.

 

Nuorten kulttuurikeskus -status antaa suunnan nuorisopalveluiden omalle toiminnalle Monitoimitalossa ja selkeyttää käsitystä siitä, millaista toimintaa talo nuorille asiakkailleen tarjoaa. Tulevaisuudessa nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13 myös tiivistää yhteistyötä Lastenkulttuurikeskus Rullan ja Kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn kanssa. Näin Monitoimitalo 13:sta tulee myös selkeämmin osa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua kulttuuritoimintaa.

 – Tampere on vetovoimainen kulttuurikaupunki, jossa edistetään näkyvästi ja merkittävästi kulttuuria. Siksi on erityisen tärkeää, että myös nuorilla on paljon mahdollisuuksia luoda omaa kulttuuria ja tuoda sitä näkyville, kertoo kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Suvi Vuorinen.

Monitoimitalo 13:n muu toiminta säilyy ennallaan ja nuorten kulttuurikeskuksen tiloja voivat edelleen vuokrata kaikenikäiset.  

Uutta kulttuurikeskusta ja nuorten kulttuuria juhlistetaan Tampereen päivän viikonloppuna lauantaina 3.10.2020.

Mikä ihmeen Monitoimitalo 13?

Tampereen keskustassa Tammer hotellin ja keskuspaloaseman vieressä sijaitseva iso punaruskea tiilirakennus. Talon osoite on Satakunnankatu 13, mutta sisäänkäynti taloon tapahtuu Pellavatehtaankadun puolelta.

Monitoimitalo 13 on täynnä monipuolista kulttuurista toimintaa nuorille, avoimesta toiminnasta matalan kynnyksen harrastusryhmiin ja erilaisiin tapahtumiin.


Lisätietoja

Koordinaattori
Suvi Vuorinen
sähköposti [email protected]

Piritta Brusi
puhelin 040 096 2264
sähköposti [email protected]