Siirry sisältöön

Työväenopistoon voi ilmoittautua 1.8. alkaen

Julkaistu 31.7.2020 11.21

Tampereen seudun työväenopiston syyskausi starttaa syyskuun alussa. Ilmoittautumiset alkavat työväenopiston verkkosivuilla entiseen tapaan lauantaina 1.8.2020 kello 12. Puhelimitse voi ilmoittautua 24.8. alkaen.

Syksyksi on suunniteltu aiempaa enemmän etäkursseja. Muuten opiskelu tapahtuu normaalisti lähiopetuksena. Kurssien opiskelijamääriä on kuitenkin pienennetty koronasuositusten pohjalta.


– Jos koronatilanne sallii, kutsumme lisää opiskelijoita varasijoilta. Nyt, jos koskaan, kannattaa siis ilmoittautua myös varalle, kannustaa vt. rehtori Tuula Vatanen.

– Varotoimenpiteinä pyydämme opiskelijoita pitämään mahdollisuuksien mukaan fyysistä etäisyyttä. Monissa luokissa on käsienpesumahdollisuus tai kädet voi pestä wc-tiloissa. Toivomme, että Pirkanmaan epidemiatilanne pysyisi rauhallisena ja voimme toteuttaa syksyn kurssit suunnitelmien mukaisesti.

Työväenopisto noudattaa aina voimassa olevia koronarajoituksia.

– Seuraathan siis opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita sekä työväenopiston kotisivuja, sanoo Vatanen.

Useita uusia kursseja valittavana

Tänäkin vuonna tarjolla on monia kokonaan uusia kursseja, kuten ruokasieniin tutustumista, kevyttä etäjumppaa verkkokurssina, kestävään kehitykseen sijoittamista, pitsikorujen valmistamista tai ranskaa ranskaksi -kurssi.

Tampereen seudun työväenopisto on Tampereen kaupungin omistama vapaa sivistystyön oppilaitos. Se järjestää Tampereella ja Ylöjärvellä vuosittain yli 2 000 kurssia.

Työväenopiston monipuoliset opetuspalvelut tukevat elinikäistä oppimista ja itsensä kehittämistä. Opistossa voi opiskella muun muassa filosofiaa, historiaa, yli 20:tä eri kieltä, kirjallisuutta ja kirjoittamista, kulttuurien tuntemusta, kuvataidetta, kädentaitoja ompelusta taontaan, liikuntaa, musiikkia, psykologiaa, puutarhanhoitoa, ruuanlaittoa, tanssia, teatteria, tietotekniikkaa ja viestintää.


Lisätietoja

Tuula Vatanen
puhelin 040 806 2400
sähköposti [email protected]


Teksti Tuuli Oinonen