Siirry sisältöön

Museo Milavida avautuu 2.6.

Julkaistu 29.5.2020 11.54

Museo Milavida avaa ovensa tauon jälkeen tiistaina 2.6. Museoon pääsee kesäkaudella tiistaista sunnuntaihin 2.6.-13.9. ti–su klo 11–18. Luvassa on myös opastettuja kierroksia ulkona.
Café Milavida ja museokauppa avautuvat juhannuksen jälkeen 23.6. Kahvilan ollessa kiinni Museo Milavidassa käy vain korttimaksu ja Museokortti.

 

Vaihtuva näyttely esittelee käsilaukun historiaa

Helmikuussa avattu suosittu Aina mukana -näyttely on saanut jatkoaikaa, ja on esillä Milavidassa 15.11. saakka. Herkullinen katsaus käsilaukun historiaan esittelee viitisenkymmentä ikonista laukkua, joista monet ovat muuttuneet koko maailman tuntemiksi klassikoiksi kuuluisien käyttäjiensä ansiosta. Heistä mainittakoon Grace Kelly, Jacqueline Kennedy-Onassis ja Prinsessa Diana. Heidän suosikkilaukkunsa ovat myös mukana näyttelyssä.

Lisäksi Milavidassa voi tutustua Nottbeckien elämään ja Finlaysonin historiaan Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit -näyttelyssä.

Päivittäin opastuksia

Museo Milavida tarjoaa tänä kesänä yleisöopastuksia ulkona. Yleisöopastukset sisältyvät museon pääsymaksuun, ja niitä on tarjolla päivittäin. Aikataulun voi tarkistaa museon nettisivuilta. Museon oppaat opastavat myös Lielahdessa Nottbeck-suvun hautausmaalla joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 11 ja 12.

Museo on suljettu juhannuksena 19.-22.6.