Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin lukiot järjestävät kevätjuhlansa etänä

Julkaistu 6.5.2020 15.26

Tampereen kaupungin lukiot järjestävät omat kevät- ja lakkiaisjuhlansa tänä keväänä virtuaalisesti. Kukin lukio järjestää oman virtuaalisen juhlansa lauantaina 30.5.2020 klo 10.00. Lukiot tiedottavat opiskelijoille tarkemmin omista kevätjuhlistaan.

Ylioppilaslakki ja ruusuja pöydällä
 

Ylioppilas- ja päättötodistukset ja stipendit voidaan toimittaa opiskelijoille postitse. Niiden noutaminen voidaan myös järjestää sovitusti ja porrastaen koulusta, mikäli opiskelija pääsee paikalle noutamaan todistuksen ja mahdollisen stipendin. Lukiot voivat tällöin noudattaa vakiintuneita tapojaan esimerkiksi varaamalla kevään ylioppilaalle ruusun.

Noutamatta jääneet todistukset postitetaan opiskelijoille viikoilla 23–24. Lukiot tiedottavat opiskelijoilleen tarkemmin käytännöistä, joilla ylioppilas- ja päättötodistukset luovutetaan.

Tampereen kaupungin lukioissa etäopetus jatkuu koronatilanteen vuoksi kevätlukukauden loppuun eli 30.5.2020 asti elinvoima- ja osaamislautakunnan 22.4.2020 tekemän päätöksen mukaisesti. Myös valtioneuvosto suositteli 4.5.2020, että lukiot jatkavat etäopetusta kevätlukukauden loppuun.

Lukuvuoden loppupuolella Tampereella voidaan kuitenkin lukiokohtaisesti suunnitella, että esimerkiksi ryhmänohjaaja voisi tavata ryhmänsä opiskelijoita porrastetusti ja voimassa olevien kokoontumisrajoitusten puitteissa ja turvamääräykset huomioon ottaen.


Lisätietoja

Hist. ja yht.k.opin leht. (Aik
Jorma Suonio
puhelin 050 330 2078
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen