Siirry sisältöön

Jaa älyhyvä idea tai arjen oivallus ja voita Särkänniemi-ranneke

Julkaistu 23.4.2020 13.14

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellista aikaa ja arkea. Moni meistä työskentelee tai opiskelee kotona ja on ottanut lyhyessä ajassa ison digiloikan. Millaisia arjen oivalluksia tai tekoja sinä olet tehnyt? Tai haluatko jakaa jonkun älyhyvän idean muille? Ota kuva ja osallistu Älykäs Tampere-kuvakampanjaan Instagramissa, voit voittaa Särkänniemi-rannekkeen.

 

Miltä älykaupunki näyttää lasten silmin nyt tai tulevaisuudessa? Oletko järjestänyt etänä liikuntahetken tai kirjakerhon isovanhemmille tai kavereille?

Älykäs Tampere-kuvakampanjan säännöt lyhyesti:

1. Ota kuvia älykkäästä Tampereesta tai arjen oivalluksista. Voit esimerkiksi piirtää tai askarella älykaupungin, totetutustapa ja tyyli on vapaa.

2. Jaa kuvat julkisesti Instagramissa aihetunnuksilla #smarttampere ja #munälykaupunki
Huom. Julkaisussa pitää käyttää molempia aihetunnisteita ja Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta kuva löytyy aihetunnisteilla ja voit voittaa palkinnon.

3. Kuvan julkaisijalla pitää olla kuvan julkaisuun kaikki käyttöoikeudet ja kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia. Kuvalla ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia ja kuvan julkaisijalla tulee olla suostumus julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä. Kuvan pitää olla kampanjan aiheeseen liittyvä.

4. Osallistumalla kampanjaan annat suostumuksesi kuvan julkaisuun Smart Tampereen ja Tampereen kaupungin viestintä- ja markkinointikanavissa. Julkaistujen kuvien yhteydessä mainitaan kuvaajan nimimerkki ja kuvaajan kirjoittama kuvaus tai osa siitä.

5. Kuvakampanjan osallistumisaikaa on pidennetty alkuperäisestä ja siihen voi osallistua usealla kuvalla 24.6.2020 asti.

6. Voittajakuvat valitsee Smart Tampereen työntekijöistä koostuva raati kuvakampanjan päättymisen jälkeen. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajakuvien yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi.

Tutustu kuvakampanjan sääntöihin sekä tietosuojaselosteeseen ennen siihen osallistumista:

Ulkoinen linkkiSmart Tampere kuvakampanjan säännöt Ulkoinen linkkiSmart Tampere kuvakampanjan tietosuojaseloste

Ulkoinen linkkiSmart Tampere Instagramissa


Teksti Anna-Maria Rauhala