Siirry sisältöön

Karanteenitaide tarjoaa pieniä yhteisiä taidehaasteita nuorille

Julkaistu 21.4.2020 11.44

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut on luonut nuorille Karanteenitaide-virtuaalisen taidegallerian ja pieniä yhteisiä taidehaasteita, joilla sen voi täyttää. Gallerialla luodaan taiteelle yhteinen tila, jossa voi tulla näkyväksi ja kohdatuksi.

Nuorisopalvelut kannustaa nuoria tarttumaan haasteisiin, olemaan taiteen kautta villejä, herkkiä, vapaita, surua täynnä tai maailmasta sekaisin. Haasteissa kannustetaan miettimään, millainen supersankari olisit? Minkä asian puolesta tekemäsi hattududet osoittavat mieltä? Miltä näyttää videosi vessapaperista? Mitä sinun vapausrunosi pitää sisällään?

Karanteenitaiteessa valitaan erilaisia taidehaasteita oman mielenkiinnon mukaan. Haasteet ovat nuorten suunnittelemia ja ne liittyvät eri taidelajeihin, jotka ovat kuvataide, kädentaidot, mediataide ja sanataide. Uusia haasteita julkaistaan joka toinen viikko ja niiden lisäksi nuoret pääsevät luomaan myös omia haasteita muiden tehtäväksi. Haasteista syntyneet taideteokset ripustetaan virtuaaligalleristien toimesta taidenäyttelyyn. Näyttely on avoinna ympäri vuorokauden ja se kaikkien katsottavissa osoitteessa www.kulttouur.fi


Lisätietoja

Kulttuurituottaja
Piritta Brusi
puhelin 040 096 2264
sähköposti [email protected]

Koordinaattori
Elina Peippo
puhelin 040 806 2968
sähköposti [email protected]