Siirry sisältöön

Edellisen kauden venepaikka tulee uusia 19.4. mennessä sähköisessä varauspalvelussa

Julkaistu 9.4.2020 9.54

Venepaikkojen varaus veneilykaudelle 2020 on parhaillaan käynnissä. Uudelleenvaraus edellisen kauden vene- ja soutuvenepaikan vuokraajille päättyy 19.4.2020 klo 22.00. Uudelleenvaraus tehdään sähköisessä varauspalvelussa tai Palvelupiste Frenckellissä. Varaamatta ja maksamatta jäävät paikat vapautuvat yleiseen varaukseen uudelleenvarausjakson jälkeen 20.4.2020 klo 10.00.

Veneitä Naistenlahden satamassa
 

Varauspalvelu löytyy osoitteesta Ulkoinen linkkihttps://tampere.venepaikat.fi Palveluun kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla.

Venepaikka tulee varata ensisijaisesti venepaikkojen varauspalvelulla. Jos asiakas ei voi tehdä varausta varauspalvelussa, hän voi varata ja maksaa paikan palvelupiste Frenckellissä.

Palvelupisteessä asiakaspalvelija avustaa varauksen tekemisessä ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa myös Frenckellin asiointipisteessä. Asioinnissa tulee huomioida koronatilanteesta johtuvat liikkumisrajoitukset ja suositukset erityisesti riskiryhmille.

Koronatilanne saattaa vaikuttaa palvelupiste Frenckellin aukioloon. Ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista palvelupisteen aukioloaikoihin tai varauspalvelun toimintaan löytyvät varauspalvelun etusivulta ja osoitteesta:
https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/ulkoilu-ja-retkeily/veneily.html
Siirryttäessä uuteen järjestelmään paikkojen tiedoissa tai kohdentumisessa voi esiintyä poikkeamia palvelussa esitettävällä kartalla. Paikkavaraus tulisi uusia, vaikka järjestelmässä esiiintyisi paikkaa koskevia poikkeamia ja tämän jälkeen tulisi olla yhteydessä venepaikkavuokraukseen. Tällä tavalla varmistaa, ettei menetä paikkaansa ja tiedot saadaan korjattua järjestelmään.

Tampereen palvelupiste
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168
avoinna ma – pe klo 9 - 16


Lisätietoja

Venepaikat, venepaikkojen vuokraus
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168

Venepaikkojen varauspalvelu:
Suunnittelija
Simo Karttunen
puhelin 040 178 6181