Siirry sisältöön

Päivähoidossa mahdollisuus maksuttomaan jaksoon 18.3.-13.4.

Julkaistu 17.3.2020 17.29

Valtioneuvoston linjauksen mukaan varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti.

Valtioneuvosto linjaa, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin.Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja Eppu-kerholaisten huoltajille tarjotaan mahdollisuus maksuttomaan jaksoon 18.3.-13.4.2020. Tämä tarkoittaa, että lapsi ei osallistu lainkaan varhaiskasvatukseen kyseisenä aikana. Huhtikuun asiakasmaksua ei tällöin peritä.

Varhaiskasvatuksen päiväkotihoidon käyttämättä jättämisen voi ilmoittaa Päikky -järjestelmän kautta lähetettävällä kyselyllä tai päiväkodin henkilöstölle kirjallisesti ilmoittamalla.

Esiopetuksen täydentävän toiminnan käyttämättä jättämisen voi ilmoittaa Helmi -järjestelmän kautta tai ilmoittamalla esiopetuksen henkilöstölle asian kirjallisesti.

Maksuttomuus edellyttää, että huoltaja on ilmoittanut poissaolosta viimeistään 20.3.2020.

***

Tiedotetta muokattu 19.3.2020: Lisätty tieto, että maksuttomuus edellyttää, että huoltaja on ilmoittanut poissaolosta viimeistään 20.3.2020.


Lisätietoja

Varhaiskasvatusjohtaja
Elli Rasimus
puhelin 050 523 7386
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki